sobota 2. května 2015

Poslední den: Soutěž s Posters.cz o plakáty Avengers: Age of Ultron

Ve čtvrtek startují Avengers: Age of Ultron v České republice a protože jde o jednu z nejočekávanějších filmových událostí léta, připravili jsme pro vás ve spolupráci s Posters.cz soutěž. Jak by se vám líbilo mít na stěně plakát Avengers? A ještě si sami určit, který? Stačí správně zodpovědět všechny naše soutěžní otázky. Ze správných odpovědí vybereme tři, jejichž autoři si každý budou moci vybrat z nabídky posters.cz jeden plakát s Avengers. Nabídka je pestrá, o tom se můžete přesvědčit sami.

Soutěžní otázky

1. Který herec propůjčil v Avengers: Age of Ultron svůj hlas hlavnímu záporákovi Ultronovi?

2. Pokud si projdete jeden plakát za druhým na posters.cz v kategorii Avengers, zjistíte, že u jednoho z nich je uvedený soutěžní kód (kterým je jméno jedné z postav Avengers). Jak zní tento soutěžní kód?

Své odpovědi posílejte na adresu: soutezavengers@centrum.cz


Soutěž trvá od 29.4. 2015 do 2.5. 2015. Je nutné správně zodpovědět obě soutěžní otázky. Každý se může zúčastnit jen  jednou. Z jednoho mailu může přijít pouze jedna odpověď. V případě, že z jednoho mailu přijde více odpovědí, soutěžící je ze soutěže vyloučen.

Každý ze tří výherců si bude moci vybrat jeden kousek z nabídky plakátů Avengers na posters.cz. 

4 komentářů:

  1. Nechápu otázku 2. na téměř každém plakátu je jméno nějaké postavy z avengers.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proklikej si ty plakáty a možná ti to dojde.

      Vymazat
  2. Ano to je pravda. Soutěžní otázka 2. je špatně formulovaná

    OdpovědětVymazat
  3. Podle množství správných odpovědí se zdá, že chyba možná není ve formulaci:-D Schválně je tam ještě napsáno ,,jeden po druhém", navíc je tam psáno že ,,u plakátu" ne na plakátu...atd.

    OdpovědětVymazat