středa 6. května 2015

Komiksové novinky: Promoart k Captain America: Civil War. Kterou marvelovskou postavu by si rád zahrál Tom Hardy? Další komiksová adaptace od WB

A kdy uvidíme speciální sestřih X-Men: Budoucí minulost, ve kterém budou k dispozici scény s Rogue?

Přestože Warner Bros. plánuje hromadu filmů inspirovaných kreslenými sešity, očividně mu to nestačí a tak se rozhodlo zadaptovat další komiks. Tentokrát jde o The Infinite Horizon. Jedná se o šestidílnou minisérii, která je inspirována Homérovou Odyseou. Oficiální zápletka zní:

"Vojákova dlouhá cesta domů po letech války na Středním východě. V nepříliš vzdálené budoucnosti je skupina opuštěných vojáků vedena domů jedním mužem - Kapitánem. Aby se dostali domů, musí překonat půlku světa a přežít střet s mnoha nepřáteli, jako jsou kyklopové nebo sirény... ale nejdříve musejí přežít poslední hodiny války!"

No rozhodně zajímavé zkombinovat mytologická monstra s válečnými běsněním na Středním východě. Mohl by z toho vzniknout zábavný film (nebo naprostá šílenost). To, která možnost je pravděpodobnější, bude jasnější ve chvíli, až Warner Bros. vybere režiséra a scenáristu.

Zatím je znám pouze producent a není jím nikdo jiný než Greg Berlanti, který stojí za seriály Arrow nebo The Flash.

Už se poprali?

Nemáme pochyb o tom, že většina fandů komiksů se už nemůže dočkat toho, až se Captain America (Chris Evans) a Iron Man (Robert Downey Jr.) budou řezat hlava nehlava v Captain America: Civil War. Ještě chvíli si na to sice počkáme, konkrétně do 5. května 2016, ale už teď je k dispozici malá ochutnávka a to promoart k filmu.



A navíc se objevil i obrázek Iron Mana, respektive jeho brnění, které by měl ve filmu nosit. Nebylo oficiálně stanoveno, o který jde model (a že jich má Iron Man hromadu), ale nejčastěji se mluví o Mark 46, který je také znám jako Bleeding Edge Armor.






Kdy uvidíme "Rogue verzi" X-Men: Budoucí minulost?

Jistě už jste slyšeli o tom, že v X-Men: Budoucí minulosti (recenze) měla mít více prostoru postava Rogue (Anna Paquin). Nakonec se ale ve filmu pouze mihla. Režisér Bryan Singer ale přislíbil, že se dočkáme speciálního sestřihu Rogue Cut, který bude obsahovat 17 minut navíc. Uvidíme tak dějovou linku týkající se Rogue.

A kdy se Rogue Cut dostane do prodeje? Už 14. července.

Od DC k Marvelu?

Tom Hardy není žádný zelenáč, pokud jde o adaptace komiksů. Určitě si ho pamatujete jako Banea z Temný rytíř povstal. A očividně se komiksového světa nenabažil.

V rozhovoru pro Collider, ve kterém byl tázán, kterou komiksovou postavu by si rád zahrál (sice se otázka týkala postav od DC, ale Tom si vybral někoho od konkurence), prozradil:

"Chci Punishera... Chci Punishera nebo Splinter Cell, chci něco... vlastně nevím, co chci."

Trošku zmatené vyjádření, ale to, že by rád ztvárnil Punishera, je zřejmé. Pokud jde o videoherní adaptaci Splinter Cell, tak s tou už je nějakou dobou spojován. Jenže zatím se produkce filmu nežene kupředu zrovna mílovými kroky.

Co se týče pomstychtivého Punishera, tak si je ale Tom vědom, že není úplně ideálním kandidátem:

"Nejsem dost velký, abych byl Punisher. Měřím 175 centimetrů."

Nevíme jak vy, ale my bychom se s tím, že to není zrovna obr, klidně smířili. Hlavní je, že má talent a charisma. A je očividné, že Tom má o roli opravdu zájem:

"Frank Castle, byl bych z toho nadšený. Je to on, ne?"

Sice si herec nebyl úplně jistý v kramflecích, pokud jde o civilní jméno Punishera, ale nevadí.

Aktuálně není žádný film ani seriál o Punisherovi v přípravách, ale Charlie Cox, představitel hlavní role ve skvělém seriálu Daredevil (recenze) by ho rád viděl ve druhé řadě. Producent série pak jde ještě dál, chtěl by natočit hodně drsný sólový seriál o této postavě.

Marvel by měl zbystřit, možná uzrál čas, aby vznikl další projekt o tomto antihrdinovi. Co si budeme povídat, potřebuje si napravit reputaci.


Kdo by se vám líbil jako režisér Spider-Mana? A co říkáte na Toma Hardyho jako na Punishera?

3 komentářů:

  1. Výška podle mě není vůbec problém viz. Wolverine. Navíc výška je podle mě menší problém než třeba změna rasy.

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, Bleeding Edge! Doufal sem, že už během IM3 se k tomu nějak dopracujou. K tomu kapalnýmu brnění, který je vlastně v Tonyho těle a může si ho "oblíknout" kdykoliv nebo jen an určitou část těla :D. Super!

    OdpovědětVymazat
  3. Punishera lze využít mnoha směry. Buď by to mohla být postava, která by se stejně jako např. Elektra objevila v Daredevilovi, případně jiném Netflixovském seriálu. Nebo by mohl dostat vlastní sérii na Netflixu a připojit se tak k Defenders. A ve vzduchu cítím i variantu, ve které by byl součástí New Avengers ve čtvrté fázi jako náhrada za Hawkeyeho či Black Widow.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.