čtvrtek 7. května 2015

Captain America: Civil War - Byla prozrazena zápletka i obsazení

Na koho se těšit a co čekat?

Natáčení třetího Captain America s podtitulem Civil War se rozjelo a tak Marvel odhalil oficiální zápletku i obsazení. Většina informací fandy asi nepřekvapí, mluví se o nich už dlouho, ale je dobré mít potvrzení od samotných tvůrců.

V hlavní roli se samozřejmě vrátí Chris Evans jako Steve Rogers/Captain America. Velkou roli tentokrát bude mít i Robert Downey Jr. jako Tony Stark/Iron Man. Těšit se můžeme také na Scarlett Johansson jako Natashu Romanoff alias Black Widow. Dalším navrátilcem bude Sebastian Stan jako Bucky Barnes/Winter Soldier. Opět uvidíme i Anthony Mackieho jako Sama Wilsona/Falcona. Z Avengers se přiřítí Paul Bettany jako Vision, Jeremy Renner jako Clint Barton/Hawkeye a Elizabeth Olsen jako Wanda Maximoff alias Scarlet Witch. Dorazí také Don Cheadle v roli Jima Rhodese/War Machinea.

Aby toho nebylo málo, těšit se můžeme i na Paula Rudda jako Scotta Langa/Ant-Mana, Chadwicka Bosemana jako T´Challa/Black Panthera, Emily VanCamp jako Sharon Carter/Agentku 13, Daniela Brühla jako barona Helmuta Zema, Franka Grilla jako Brocka Rumlowa/Crossbonese, Williama Hunta v roli generála  Rosse a Martina Freemana. Jeho postava zatím nebyla odhalena, ale spekuluje se o roli agenta Evereta Rosse. Už se také ví, že se ukáže Peter Parker/Spider-Man a měl by si ho zahrát Asa Butterfield. To ale zatím Marvel nepotvrdil

Pokud jde o zápletku, tak Captain America: Civil War (někým vtipně, ale trefně nazývaný Avengers 2.5) naváže na Avengers: Age of Ultron (recenze). Steve Rogers má na starosti nový tým Avengerů, společně bojují ve jménu záchrany lidstva. Během jednoho mezinárodního incidentu ale dojde ke ztrátám z řad civilistů, což vyústí v politický tlak na požadavek zavedení dohledu nad týmem a jeho aktivitami. To Avengers rozdělí, přestože se společně musí snažit ochránit svět před novým podlým záporákem.

Režii si, jako v případě druhého dílu, vzali na starost bratři Joe a Anthony Russo a premiéra je naplánována 6. května 2016.

Jak se na film těšíte? Myslíte, že překoná opěvovaný Návrat prvního Avengera?

3 komentářů:

  1. Tak to tak vypadá, že Civil War je spíše klasické pokračování Avangers a Oficiální Avangers 2 jsou vlastně slabí jak čaj - spíše Avangers 1,5

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty si slabý ako čaj, nerozumiem, čo sa tým, ktorý ten film kritizujú, nepáči. Úžasný film.

      Vymazat
    2. Si mě nepochopil - říkal jsem, že v porovnání s novým Capem to bude slabé jako čaj. Nikdo asi nemiluje víc Avangers než já (mám přečtené i komsi) a i dvojka se mi líbila ;-)

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.