čtvrtek 7. května 2015

TRAILER: Bláznivá dovolená - Necenzurovaná ukázka z rebootu/pokračování zábavné komedie

Griswoldovi se vrací. Ale jsou jiní, než si pamatujeme.

Určitě si vybavujete americkou komedii Bláznivá dovolená (1983). Už je to nějaký ten pátek, co měla premiéru. Je tak skoro šokující, že nějaký hlavoun filmového studia nepřišel už dřív s nápadem natočit remake (samozřejmě existují pokračování, ale ta většinou nejsou až tak povedená, tedy až na Vánoční prázdniny).

Nakonec k tomu došlo a novou Bláznivou dovolenou uvidíme 27. srpna tohoto roku. Pokud jde o návaznost na původní film, tak jde současně o reboot a pokračování. Nebudou tedy ignorovány události z jedničky.

Zápletka se zaměřuje na Rustyho (Ed Helms), který chce se svou rodinou prožít stejné dobrodružství jaké si pamatuje z dětství a tak s ní vyráží do Walley Worldu.

Na rozdíl od původního projektu ale tento sází spíše na fekálnější a sexuálně orientovaný humor. To se dalo čekat, o režii (a scénář) se postarali scenáristé Šéfů na zabití.

A ne, že by to nebylo vtipné (Chris Hemsworth je k popukání), ale skoro úplně se vytratila atmosféra první Bláznivé dovolené.  Naštěstí je tu pár gagů, které na první film odkazují a ještě, že tak, jinak by skoro nebylo poznat, že jde o "rebootové pokračování".

Kdyby šlo o komedii, která nespadá do rodinky National Lampoon, řekli bychom, že je upoutávka fajn, ale takhle nevíme, co si myslet o tom, že styl nové Bláznivé dovolené je výrazně odlišný od toho, na co si pamatujeme.

Vyhovuje vám, že na to jdou tvůrci jinak nebo vám to nevoní?

 

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.