čtvrtek 14. května 2015

Constantine: Arrow v Constantineovi? Co na to říká prezident stanice The CW?

Constantine hledá novou domovskou stanici, bude jí The CW?


Před pár dny se Stephen Amell, představitel Olivera Queena/Arrowa vyjádřil v tom smyslu, že by vůbec nebyl proti, kdyby se jeho postava objevila v seriálu Constantine (recenze). Respektive prozradil, že o tom probíhá diskuse.

To může být překvapující, protože NBC oznámilo, že seriál nedostane druhou řadu. Tvůrci Constantinea ale dál hledají jinou stanici, která by dala seriálu další šanci.

Je pravda, že Arrow běží na The CW a Constantine nemusí skončit právě tam, ale všechny seriály inspirované komiksy od DC produkuje Warner Bros., takže není úplně vyloučeno, že by se postavy od DC mohly objevovat v seriálech jiných televizí (už o tam byla řeč i v případě Supergirl).

Pokud jde o Amella, tak ten jednal přímo s DC Comics/DC Entertainment, ne s NBC a ne s The CW. A právě nápad přizvat Arrowa do Constantinea (pokud najde nový domov) během rozhovorů padl. A Stephen by se mu rozhodně nebránil.

Warner Bros. sice zatím odmítá propojit filmový a seriálový svět, ale současně rádo dává prostor crossoverům v seriálových vodách (kolikrát se Arrow objevil ve Flashovi a naopak?).

Samozřejmě, bylo by to jednodušší, kdyby The CW "adoptovalo" Constantinea. Ale zatím to tak nevypadá. Prezident stanice Mark Pedowitz zchladil nadšení fanoušků komiksu Hellblazer svým prohlášením, které zní:

"Zatím je to pouze spekulace. A také je tu spekulace, že budu hrát v NBA."

Štiplavá poznámka, ale není to definitivní "ne". Ostatně, The CW je v posledních letech hodně aktivní, pokud jde o komiksové adaptace od DC a rozhodně v tom nehodlá polevit ani v následujících letech.

Uvidíme, jak to nakonec dopadne. Byli byste pro, aby Constantine skončil na The CW?

2 komentářů:

  1. Ať se jde Arrow zahrabat. 3 série byla strašná sračka. Bude recenze? Doufám že nejste fanoušky Olicity

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Recenze bude, já osobně fanouškem Olicity nejsem, ale zase bych neřekl, že třetí řada byla až tak hrozná. Ale rezervy rozhodně měla :)). Uvidíme, co na ni řekne Honza Liška, který ji bude recenzovat.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.