úterý 28. dubna 2015

Spider-Man: Vyrojily se spekulace o názvu chytaného rebootu

Jak by se mohl jmenovat další Spider-Man?

Nedávno se objevil seznam potencionálních představitelů Spider-Mana v jeho novém filmovém dobrodružství, které nás opět vezme do jinošských let Petera Parkera (celý článek). Dnes se některé zdroje vytasily s tím, že je možná venku název další sólovky Pavoučího muže.

A není to jméno vysloveně překvapivé - Spider-Man: The New Avenger. Snad kromě domorodných kmenů v povodí Amazonky už všichni vědí, že Marvel a Sony se dohodly na tom, že se Spider-Man ukáže ve filmech od komiksového gigantu a ten naopak pomůže Sony se sólovkami Pavoučího muže.

Poprvé se na Spider-Mana můžeme těšit v Captain America: Civil War a to už v příštím roce. V létě 2017 by se pak měl do kin dostat reboot Spider-Mana. A pojmenovat ho "The New Avenger" je svým způsobem logický krok.

Nejen, že to potěší fanoušky komiksů, ale jméno také dává jasně vědět, že se Sony a Marvel mají rádi. Plus tu samozřejmě hraje roli i fakt, že slovo "Avenger" na plakátech není vůbec špatný marketingový tah. Ostatně, noví Avengers aktuálně bodují v kinech po celém světě.

SOUVISEJÍCÍ: AVENGERS: AGE OF ULTRON - V USA SI SICE NA PREMIÉRU JEŠTĚ PÁR DNŮ POČKAJÍ, ALE VE ZBYTKU SVĚTA NOVÍ AVENGERS BODUJÍ

Zatím není jasné, kdo se postará o režii nového Spider-Mana, ale mluví se o Drew Goddardovi, který byl zmiňován ve spojitosti s filmem Sinister Six. Netřeba připomínat, že je to také duchovní otec vynikajícího seriálu Daredevil (recenze).

Líbil by se vám název Spider-Man: The New Avenger nebo byste raději zvolili nějaký jiný?

11 komentářů:

  1. :D teď už jen chybí poslední avenger , prostřední avenger, nejlepší a nejhorší :D pobavilo :D

    OdpovědětVymazat
  2. Lepší název by byl Nejmladší Aveger :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Dalším potencionálním názvem o kterém kolují spekulace je "The spectacular spiderman"

    OdpovědětVymazat
  4. Spider-man: finally avenger

    OdpovědětVymazat
  5. Spider Man: The amazingly spectacular ultimate avenger

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.