pátek 3. dubna 2015

Play-Doh: Fox chystá film o nejprodávanější modelíně světa

No fakt.


Kdyby se tato zpráva objevila před dvěma dny, tak je nám jasné, o co jde, ale ono se zdá, že společnost Fox opravdu chce natočit film o modelíně Play-Doh.

Není to nejšílenější námět všech dob, ale patří k těm, u kterých si člověk zaklepe na čelo. Dobrá, každý rok se prodá 100 milionů balení této tvárné hmoty, takže jde o známou značku, ale i tak je to dost zvláštní nápad. Scenáristé se budou muset hodně snažit, aby z tématiky vytřískali něco zajímavého.

Respektive to vypadá, že scenárista bude jen jeden a to Paul Feig (Ghostbusters), který aktuálně jedná jak o tom, že film napíše, tak o pozici režiséra.

Samozřejmě, není to poprvé, co se do kin vydá projekt inspirovaný výrobky firmy Hasbro. Už jsme měli možnost zhlédnout Transformery, G.I. Joea, Oiuju nebo Bitevní loď, ale všechny zmíněné projekty našly inspiraci u hraček, které se do hrané podoby daly převést docela snadno.

Ale pravdou je, že zrovna my bychom asi měli mít ve film větší důvěru, když v našich končinách vznikly Chobotnice z II. patra a Lucie, postrach ulice.

Co myslíte, že z toho vznikne? Koukatelná záležitost nebo naprostá šílenost?

2 komentářů:

Děkujeme za Váš názor.