pátek 3. dubna 2015

Trailerové novinky: Mezinárodní ukázka ze zajímavě vypadající sci-fi Země zítřka a dva nové spoty k Avengers: Age of Ultron s pár novými záběry.

Nové upoutávky na dva očekávané filmy.

Režisér Brad Bird udělal překvapivé rozhodnutí, když odmítl režii Star Wars: Síla se probouzí (2015), aby mohl pracovat na filmu Země zítřka. Právě toto sci-fi nabízí novou mezinárodní ukázku. A jak je vidět, Bird se sice nevydal do daleké, předaleké galaxie, ale i tak se mohl vizuálně hodně vyřádit.

Pokud pomineme to, že Země zítřka bude i okatou reklamu společnosti Disney, tak se zdá, že půjde o zajímavé "family-friendly" sci-fi, které by mohlo slušně pobavit.

Premiéra je naplánována na 21. května 2015.



Ještě dříve se v kinech dočkáme Avengers: Age of Ultron, konkrétně to bude 30. dubna a už asi není moc těch, kteří nejsou rozhodnuti, zda se na film vydají nebo ne.

Pokud ale ještě váháte, tak jsou tu dva nové TV spoty, které vám určitě pomohou se rozhoupat. A nepochybujeme o tom, že k tomu, abyste si koupili lístky. Spoty jsou plné nejen akce, ale i nezbytného (a opravdu vtipného) humoru.



1 komentářů:

  1. Tomorrow Land vypadá jako dobrá fantasmagorie, ale obávám se, že to bude opět teenager štěk jednoho roku. Odmítnout Star Wars podle mě nebylo nejšťastnější rozhodnutí.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.