středa 8. dubna 2015

Komiksové novinky: Žádná potitulková scéna ve druhých Avengers, nový komiksový seriál od tvůrce Lovců duchů a oficiální potvrzení režisérů dalších Avengers

AKTUALIZOVÁNO: Nový TV spot k Avengers. Rozhovor s herci ze seriálu Daredevil. A nováček v obsazení Deadpoola. Nové informace ze světa komiksových adaptací.

Potitulkové scény patří k filmům od Marvelu, jako omdlévající fanynky na koncert Justina Biebera. Proto je velkým překvapením, co bylo ve spojení s Avengers: Age of Ultron oznámeno. Je běžné, že projekty s nálepkou Marvel mají jednu nebo dvě scény během titulků, ale noví Avengers budou výjimkou. Až doběhne text, který informuje i tom, kdo byl kadeřníkem svačináře, tak se žádného zábavného momentu nedočkáme.

Jaký je k tomu důvod? Tvůrci mají pocit, že by nezvládli překonat scénu, která byla k vidění v prvních Avengers. To potvrdil i Joss Whedon.

"Napadlo nás to nezávisle na sobě - nechceme tlačit na pilu. Byl to skvost a malý zvláštní vtípek," prozradil Joss o potitulkové vložce v prvních Avengers.



Prezident Marvel Studios Kevin Feige dodává:

"Bude tam mezitulková scéna. Ale ne potitulková scéna."

Jestli máte pocit, že nás jen tahají za fusekli (což nás také napadlo), tak bohužel, tentokrát to vypadá, že nejde jen o mlžení. Alespoň to tvrdí Whedon:

"Na úplném konci není nic. A to není lež. Chceme, aby to lidé věděli a neseděli tam dalších deset minut s tím, že pak budou odcházet a budou prohlašovat: ´Zk*rvysyn! Já je zabiju!"

Tak to je trošku zklamání. Stejně tak jako další informace, o kterou se podělil Feige. V Avengers: Age of Ultron nebude mít cameo Captain Marvel, jejíž sólovka je plánována na rok 2018.

AKTUALIZACE: Nově se objevil další TV spot, tak se na něj podívejte.



Už se to vědělo, ale teď je to oficiální

Další zpráva se také týká Marvelu, ale není až tak překvapivá. Už nějakou dobu se šušká o tom, že bratři Joe a Anthony Russo, kteří mají na kontě chváleného Captain America: Návrat prvního Avengera a pracují i na trojce s podtitulem Civil War, převezmou žezlo po Whedonovi a dohlédnou na dvojdílné Avengers: Infinity War.

Dalo se to čekat, ale až teď je to oficiálně potvrzeno. Ovšem, otázkou je, zda je to dobrá zpráva. Pánové jsou šikovní, ale Whedon má svůj svérázný styl a nebude snadné vklouznout do jeho bot.

Nový komiksový seriál od tvůrce Supernatural

Fanouškům seriálu Lovci duchů nemusíme asi představovat Erika Kripkeho. Je to onen pán, který je duchovním otcem dobrodružství dvou bratrů, kteří bojují s nadpřirozenem už celou dekádu.

Právě on převede na obrazovky nový šestidílný komiks Amped. Mimochodem, ten se ještě nedostal do prodeje. Stále se na něm totiž pracuje. Respektive na něm pracuje sám Kripke, který ho napíše a poté dohlédne na jeho adaptaci pro stanici USA Network.

Komiks Amped sleduje osudy Joshe Jaffeho, který si koupí zdánlivě obyčejnou tabletku. Ta mu má pomoci lépe se soustředit. Ale má dost zvláštní vedlejší účinky. Joshe se stane mnohem silnějším a mocnějším.

Série, kterou vydá společnost Vertigo spadající pod DC se bude zabývat tím, že není snadné být superhrdinou v reálném světě. To má totiž svá pozitiva, ale také zápory.

Datum premiéry zatím oznámeno nebylo.

Pokec s herci z Daredevila

Už v pátek se objeví na Netflixu všech 13 dílů první řady seriálu Daredevil a právě o něm se rozpovídali dva členové hereckého obsazení. Představitel titulní role Charlie Cox a Rosario Dawson, která ztvárnila Claire Temple.



Ze Hry o trůny do Deadpoola

Obsazení komiksovky, která bude mít podle slov Ryana Reynoldse přístupnost R (hurá), se sympaticky rozrůstá. Nově nám přibyl i Ed Skrein, který ztvární Ajaxe, dalšího z těch, kteří prošli programem Weapon X a díky tomu se z něj stalo monstrum s obrovskou silou a rychlostí.

Skrein se zatím nejvíce proslavil jako Daarius Naharis ve Hře o trůny a brzy se objeví v hlavní roli dalšího přírůstku do série Kurýr.

Bude vám potitulková scéna v Avengers chybět?

6 komentářů:

  1. Whedon odstoupil z postu režiséra sám od sebe a navíc bude pořád dohlížet na filmy MCU jako producent, takže bych se ničeho nebál. Navíc Winter Soldier mi přišel jako doposud nejpovedenější film od Marvelu, takže si myslím, že je to dobrá volba.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha takze hulk muze obliknout sako, iron man sunda prilbu a vezme si bryle a Captain America si vezme lakyrky a pujdou bojovat za sva prava pred soud aby to bylo realistictejsi. Ne, Winter Soldier je jediny snimek od Marvelu, bohuzel do mozaiky nezapada a dost se nepovedl.

      Vymazat
    2. O cem to meles? A proc by to nemelo zapadat?

      Vymazat
  2. Nejsem příznivec potitulkových scén, takže mi to nevadí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě to bude chybět. Ikdyž Thanos mě taky nalákal a nakonec z něj pořád nic pořádně nebylo :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thanos prave bude v tretich Avengerech, navic Thanos byl mezititulkova scena a ta samozrejme bude. Potitulkova scena byla prave ta Shawarma.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.