pátek 10. dubna 2015

Komiksové novinky: Jak bude vypadat Yellowjacket v Ant-Manovi. Novinky o obsazení seriálu Preacher. A kdo napíše scénář k filmovému Flashovi?

AKTUALIZACE: Kdo napíše Avengers: Infinity War? Nový den a nepřekvapivě nové informace o komiksových adaptacích.

AKTUALIZACE: Už víme, kdo bude režírovat dvojdílný film Avengers: Infinity War, budou to bratři Joe a Anthony Russo, ale dosud jsme neznali jména scénáristů. Ta byla prozrazena až nyní. Opět jde o dvojici, i když ne bratrskou. Konkrétně je tu řeč o pánech jménem Stephen McFeely a Christopher Markus.

Nebude to jejich první spolupráce s Russoovými. Společně už makali na Captain America: Návrat prvního Avengera a aktuálně znovu spojili síly a to kvůli Captain America: Civil War. Kromě toho Stephen a Christopher stojí za zábavným seriálem Agent Carter (recenze).

Je zřejmé, že si je Marvel vědom toho, že mnozí označují Návrat prvního Avengera jako dosud nejlepší marvelovku a tak nehodlá nic riskovat a chce, aby na Infinity War dohlédl podobný tým.

Komiksových seriálů se chystá dost, ale ani tak se mezi nimi Preacher rozhodně neztratí. Pokud bude alespoň částečně věrný předloze, tak se můžeme těšit na ráznou a politicky nekorektní podívanou.

Aktuálně se vyrojily nové zprávy o obsazení. Postavu Emily Woodrow (nemá předobraz v předloze, vznikla pro účely seriálu) si zahraje Lucy Griffiths. Ta měla ztvárnit hlavní ženskou roli v Constantineovi, ale nakonec se objevila jen v pilotní epizodě. Tak snad v Preacherovi vydrží déle.

Pokud jde o Emily, tak ta je popisována takto:

"ne nerozumná matka tří dětí. Emily je číšnice, pomocnice v kostele, účetní a loajální pravá ruka Jesseho. Klidná a silná, moudřejší, než je v jejím věku běžné, ale nemůže si pomoci a něco ke kazateli Jessemu cítí."

Nejde o jedinou zprávu týkající se hereckému ansámblu, také jsme se dozvěděli, že už zbývá jen krůček k tomu, aby smlouvu o účasti uzavřel Dominic Cooper. Toho také není třeba komiksovým fandům představovat, proslavil se jako představitel Howarda Starka.

V Preacherovi by si měl zahrát hlavní roli Jesseho Custera, který disponuje schopností donutit ostatní, aby ho poslechli. Jesse se s několika dalšími dost svéráznými společníky vydává najít boha, aby zjistil, proč se nevěnuje svým povinnostem a nechává lidstvo napospas temným silám.

Natáčení seriálu by mělo začít letos s tím, že na obrazovky by se měl Preacher dostat už příští rok.

Modrá je dobrá, ale žlutá také ujde

Už nějakou dobu víme, že se v Ant-Manovi objeví (kromě dvou Ant-Manů), také Yellowjacket. Tuto identitu v komiksu přijal původní Ant-Man Hank Pym, ale ve filmové verzi půjde o protivníka Ant-Mana (Paul Rudd), Darrena Crosse. Ztvární ho Corey Stoll.

Podle režiséra Peyton Reeda bude Yellowjacket vybaven plazmovými děly a aktuálně se můžete pokochat tím, jak bude Yellowjacket vypadat.

Je to prostě rychlík

Flash je aktuálně hodně oblíbeným jménem a to díky seriálu stanice The CW. Právě z něj pochází nové video z osmnácté epizody, ve které Barry Allen (Grant Gustin) spojí síly (a ne poprvé) s některými postavami z Arrowa.



A u Flashe ještě zůstaneme, jenže u toho filmového. Jak jistě víte, chystá se i celovečerní verze a právě ta našla své scenáristy. Jsou jimi Chris Miller a Phil Lord. Dvojice, která má na kontě scénář k hitovému LEGO příběh nebo zajistila režii 21 Jump Street a pokračování.

Dá se tak očekávat, že se filmový Flash nebude vyhýbat humoru. Premiéru má projekt naplánovanou na 18. března 2018.

Těšíte se na Preachera? Líbil by se vám Dominic v hlavní roli?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.