čtvrtek 19. března 2015

Trailer: The Transporter Refueled - Kurýr: Restart jako Knight Rider jezdící Rychle a zběsile?


Luc Besson je zkušený filmový zlatokop a dobře ví, že Transporter aka Kurýr patří k jeho nejúspěšnějším značkám, které by byla škoda nechat ležet a flákat se, když mohou snadno vydělávat. Podle nového traileru ke Kurýr: Restart dokonce Besson coby producent shrábl první peníze ještě dřív, než film pustil do kin, protože upoutávka působí spíš jako neskrývaná reklama na AUDI.
S takovou záplavou product placementu už v traileru musel Besson dostat solidní balík, ale přejme mu to. Přehlédnout se nedá ani technologicky vylepšené auto připomínající KITTA z Knight Ridera a závěrečný over the top akčního skok autem zase naznačuje docela moudrý obchodní tah táhnout tuhle sérii podobným směrem jako veleúspěšné Rychle a zběsile. Takže podtrženo sečteno, vlastně to má Besson chytře vymyšlené, jen je to možná až příliš okaté. A Ed Skrein mi tu přijde ve srovnání s Jasonem Stathamem slabší. Zachránit to mohou akční scény a dobré hlášky, takže ve výsledku nejspíš dostaneme další Bessonův nijak výjimečný, ale vcelku funkční produkt, který asi není nutné vidět v kině, ale doma potěší:-).

3 komentářů:

  1. Mi pripomína Janka Koleníka :D :D

    OdpovědětVymazat
  2. Nuda jako novy Hitman, tyhle vsechny nove predelavky mi prijdou na jedno brdo. Na prdel nas ani jedna z nich neposadi a jsou to zbytecne vyhozene penize. Reziseri se boji experimentovat

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.