pondělí 23. března 2015

Trailer: Mission: Impossible - Rogue Nation - Žádná okleštěná ukázka, ale plnohodnotný trailer

Ethan Hunt se vydává na další nesplnitelnou misi.

Včera se objevila upoutávka na upoutávku k dalšímu dílu Mission: Impossible a byla překvapivě dlouhá. Měla zhruba minutu. Ale pořád to byla jen ochutnávka.

Dnes tu máme plný chod. A je docela chutný, abychom zůstali u gurmánské terminologie. Půjde očividně o poctivou špiónskou podívanou, ve které se hlavní hrdinové postaví proti "neporazitelné" tajemné organizaci, budou používat různé hypermoderní hračičky, prohánět se na motorkách, v autech i letadlech, procestují půlku světa, budou skákat z budov, mlátit se hlava nehlava a to vše v překvapivě nedigitalizované formě.

Samozřejmě, na speciální efekty dojde, ale většinou akční scény působí příjemně staromilsky. Navíc, Tom Cruise je stále ve formě, takže akční momenty s ním nepůsobí úsměvně (hele, ten padesátník by přece nikoho zmlátit nemohlo), ale mají šťávu.

Prostě stará dobrá Mission: Impossible. Premiéra je naplánována na 30. července 2015. Zamíříte do kina?

P. S.: Mimochodem, Hunt začíná střídat ženské rychleji než James Bond.


4 komentářů:

  1. Uzasne, 4ka byla perfektni, 5ku si nenecham taky ujit v kine. Tesim se.

    OdpovědětVymazat
  2. Tahle série má stoupající tendenci co se kvality týče. Víc takových :) Také se těším!

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to fantasticky.4 díl je pro mě zatím nejlepší díl s celé série a tak 5 díl bude mít opravdu co dělat aby se 4 dílu aspon vyrovnal.Akční scény na motorkách, v BMW nebo s letadlem vypadají luxusně,obsazení je taky parádní a humoru a hlášek bude taky dost.Těším se,tohle si v kině nenechám ujít

    OdpovědětVymazat
  4. To zas bude nářez :D Těším se na zábavu :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.