středa 4. března 2015

Komiksové novinky: Hugh Jackman mluví o crossoveru Wolverina a Avengers a Captain America dominuje nominacím na ceny Saturn Awards

A kdo ztvární Toymana v seriálu Supergirl?


Seriál Supergirl, který uvidíme na stanici CBS, dál nabírá obsazení. Aktuálně bylo oznámeno, že si roli Winslowa Schotta zahraje Jeremy Jordan (Smash). V seriálu bude nejdříve spolupracovníkem hlavní postavy, respektive jejího lidského alterega, ale dá se přepokládat, že se to změní.

V komiksu jde totiž o známé záporáka, který je známý pod jménem Toyman a jak už jeho nickname napovídá, rád využívá hraček, aby za něj dělaly špinavou práci.

Jeremy se objeví už v pilotní epizodě a počítá se s tím, že budeme vídat v seriálu pravidelně.

Sejdou se Avengers a Wolverine v jednom filmu? Hugh Jackman věří, že ano

Od té doby, co bylo oznámeno, že se Spider-Man objeví ve filmech od Marvelu, je téma crossoverů něco, co se řeší snad každý druhý den. A nyní přispěl svou troškou do mlýna i představitel Wolverina Hugh Jackman.

Rozpovídal se o tom, zda se může Wolverine setkat v jednom projektu s Avengers. Jak víme, tak Wolverine spadá pod 20th Century Fox, zatímco Avengers patří Marvelu. Ale je vidět, že ani to, že práva vlastní jiná studia, nemusí být překážkou.

"Víte co, přemýšlím jako optimista a zbožňoval bych to. To je nejlepší věc na komiksech, můžete postavit tyhle postavy vedle sebe. Jsem překvapený ze situace se Spider-Manem. Jde o komplexní svět, spousta peněz se utrácí za různé filmové série a je složité je propojit. Před dvěma roky bych tvrdil, že musíte být hodně velký optimista, abyste věřil tomu, že se to stane, ale překvapivě, teď si myslím, že je to možné. Myslím, že je tu šance, že k tomu dojde."

Captain America válí

Akademie vědecko-fantastických fantasy a hororový filmů oznámila nominace na 41. ceny Saturn Awards a dominuje jim Captain America: Návrat prvního Avengera, který si odnesl celkem 11 nominací. V těsném závěsu je Nolanův Interstellar s 10 nominacemi a třetí jsou pak Strážci Galaxie s 9 nominacemi.

Nominace v hlavních kategorií jsou:

Nejlepší film na motivy komiksu

The Amazing Spider-Man
Captain America: Návrat prvního Avengera
Strážci Galaxie
X-Men: Budoucí minulost

Nejlepší sci-fi film

Úsvit planety opic
Na hraně zítřka
Godzilla
Hunger Games: Síla vzdoru 1. část
Interstellar
The Zero Theorem

Nejlepší fantasy film

Birdman
Grandhotel Budapešť
Hobit: Bitva pěti armád
Začarovaný les
Zloba - Královna černé magie
Paddington

Nejlepší hororový film

Annabelle
Babadook
Drákula: Neznámá legenda
Horns
Přežijí jen milenci
Očista: Anarchie

Nejlepší thriller

Americký sniper
Equalizer
Zmizelá
The Guest
Kód Enigmy
Slídil

Nejlepší akční/dobrodružný film

Exodus: Bohové a králové
Inherent Vice
Lucy
Noe
Snowpiercer
Nezlomný

Kompletní přehled nominovaných najdete na tomto odkazu.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.