středa 4. března 2015

Den nezávislosti 2: Willa Smitha neuvidíme. Kdo ho nahradí?

Novinky o obsazení chystaného sci-fi spektáklu.

Asi vám neuniklo, že je v přípravách druhý Den nezávislosti. A stejně tak asi víte, že se dlouho spekuluje o tom, zda se do hlavní role vrátí Will Smith. Nejdříve to vypadalo, že ne, protože ho režisér Emmerich považoval za "příliš známého", poté se chvíli mluvilo o tom, že se ho přece jen dočkáme, ale nakonec zaznělo definitivní ne.

Místo toho tvůrci zvolili obligátní řešení a vsadili na syna hlavní postavy. V Dnu nezávislosti 2 tak bude v centru pozornosti Dylan Hiller, tedy syn kapitána Stevena Hillera (Will Smith). A už se našel i jeho představitel.

Je to zatím nepříliš známý Jessie Usher, kterého si prý producent Harald Kloser všiml v posilovně a pozval ho na casting. Vyšlo to.

Pokud jste zklamaní, že se nedočkáme Willa Smitha, tak by vám mohlo zvednout náladu oznámení, že je oficiálně na palubě Jeff Goldblum, který si zopakuje roli z původního filmu a nově byl potvrzen i Liam Hemsworth. O tom se mluví už delší dobu a ukázalo se, že informace o jeho účasti byly pravdivé.

Liam by měl ztvárnit zetě prezidenta Whitmora, kterého hrál v Dnu nezávislosti Bill Pulman a i u něj se čeká, že se ve dvojce objeví.

Produkce filmu by měla začít v květnu, aktuálně se pracuje na scénáři. Přepisuje ho Carter Blanchard (původní verzi napsali Roland Emmerich a Dean Devlin, tedy autoři jedničky, poupravil ho James Vanderbilt).

Premiéra je naplánována na 24. července 2016.

Mrzí vás neúčast Smitha?

3 komentářů:

  1. Will je moc známej ale u Liama to nevadí haha :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych řekl, že Liam ještě není zdaleka tam, kde Will. A upřímně řečeno, není jasné, zda se Will ve filmu neobjeví, protože sám nechtěl nebo to spíše přišlo ze strany Emmericha.

      Vymazat
    2. No bude to super, se těším, cipe

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.