pátek 13. března 2015

Green Lantern: O kom se šeptá, jako o náhradníkovi za Ryana Reynoldse v chystaném rebootu?

Kdo by si mohl nasadit zelený prsten?

Asi není třeba připomínat, že se z prvního filmového Green Lanterna (2011) nevyklubal žádný velký hit (i když se přiznáme, že my jsme se u něj svým způsobem docela pobavili). A tak dostane Hal Jordan šanci napravit si reputaci.

Nebude to ale brzy, reboot má naplánovanou premiéru až na 19. června 2020. Přesto se už teď objevily zvěsti, že Warner Bros. má obsazenou hlavní roli. Společnost sice neoznámila, kdo je oním vyvoleným, ale různé zdroje zmiňují jednoho sympatického herce.

Kterého? Je to představitel kapitána Kirka, tedy nikdo jiný než Chris Pine. Tím pádem by hlavním hrdinou nebyl Green Lantern tmavé pleti, o čemž se nějakou dobu mluvilo. Chris Pine není zrovna opálený typ.

Sólovka Green Lanterna se sice v kinech objeví až v roce 2020, ale počítá se s tím, že sympatického hrdinu uvidíme dříve a to v Justice League (první díl se objeví v roce 2017, druhý o dva roky později).

Na potvrzení, zda Warner Bros. skutečně zaháčkovalo Chrise, si musíme počkat, ale nám by se v hlavní roli docela líbil. Co vám?

6 komentářů:

  1. Hlavním hrdinou filmu může nakonec John Stewart být, Hal může zajetý Green Lantern v Justice League bez svého origin story.

    OdpovědětVymazat
  2. Ja si myslim ze Idris Elba by byl suprovej Jon Stewart.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byl by super, teď jen jestli chce zůstat u Marvelu (tam toho moc na práci fakt nemá) a zda vůbec nemá ve smlouvě, že k DC nemůže, u Disney by mě to nepřekvapilo.

      Vymazat
  3. Chris Pine byl adeptem na roli Hala už v původním filmu. Osobně mi tenhle herec nikdy nesedl, ale krok vedle to asi nebude... I když takovej Rayen Gosling :-)

    OdpovědětVymazat
  4. the one and only Nathan Fillion

    OdpovědětVymazat
  5. Myslel jsem že už je to rozhodnuté a že GL bude John Stewart a jeho představitelem bude Tyrese Gibson

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.