úterý 24. února 2015

Wolverine: Hugh Jackman se své role nechce jen tak vzdát

A není se čemu divit.

Vždyť právě díky postavě Wolverina se jeho kariéra dostala na vyšší úroveň a tak není překvapením, že se australský sympaťák hodlá držet své role zuby (adamantiové) nehty.

A má důvod dát vědět, že se nechystá do důchodu. Nedávno se totiž Matthew Vaugh vyjádřil, že uvažoval o obsazení někoho mladšího v době, kdy měl dohlížet na pokračování X-Men: První třída (2011).

Je pravda, že Hugh Jackman už není úplně nejmladší, je mu 46 let, ale je ve formě, kterou mu závidějí i dvacátníci a nemáme pochyb o tom, že ještě pár let roli Wolverina v pohodě udýchá. Vždyť akční hrdiny ztvárňují i starší herci.

Nutno připomenout, že se sice objevily náznaky, že by s tím mohl Hugh časem "seknout", ale herec nyní prozradil, inspirován Birdmanem, že to v plánu rozhodně nemá:

"Řekl jsem své ženě, ´Ponaučením pro mě je, že bych ho nikdy neměl přestat hrát. Musím najít cestu, jak ho ztvárňovat až do smrti.´ Vím, že jednoho dne tu roli přeobsadí jiným hercem...A budu rád, pokud ji eventuálně přeobsadí. To totiž znamená, že je ikonická."

A role Wolverina se nehodlá vzdát, i když během příprav pro každý film dře více a více:

"Vždy chci být v lepší formě než pro ten předchozí. Nevěřím ve stagnaci. Lidé říkají, že se snaží udržet se na tom, na čem jsou. Ale já věřím, že přirozený běh znamená, že se někam posouváte a něčemu se přibližujete nebo ustupujete...Pokaždé, když hraji Wolverina, chci se posunout dál, fyzicky i emocionálně."

Hugh bude mít šanci na sobě znovu makat, protože další sólovka je naplánována na březen 2017. Možná ho uvidíme i v X-Men: Apocalypse (2016), ale to zatím potvrzeno nebylo.

Dokážete si představit, že postavu ztvární někdo jiný? Kdo by to měl být?

8 komentářů:

  1. Třeba Ben Affleck by byl skvělý Wolverine .-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ses posral, ne?

      Vymazat
    2. někomu není přáno pochopit sarkasmum ;)

      Vymazat
    3. Děkuji anonymu(druhému!)za smysl pro humor a správné pochopení jisté narážky .-)

      Vymazat
  2. Upřímně jsem měla dojem (v tom původním rozhovoru), že mluvil hodně v nadsázce. Je skvělý, ale mám dojem, že ho to trochu zdržuje od jiných projektů - je příliš talentovaný, než aby strávil rok s jedním projektem, který předtím dělal už několikrát.

    OdpovědětVymazat
  3. a co ostřihaný Jason Možná?ten sa taky umí tvářit nasraně

    OdpovědětVymazat
  4. Jason Momoa promiňte

    OdpovědětVymazat
  5. Wolverina si bez Jackmana nedokážu a tim jak stárne třeba se dočkáme filmu na motivy Oldman Logan sice ne uplne kvůli autorským právům ale určitě by se nejaká ta postapo budoucnost pro Wolverina našla

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.