sobota 14. února 2015

Kráska týdne: Jessica Parker Kennedy - Čarodějka i bordelmama v pirátském nevěstinci

Slečna, která se nebojí ukázat tak, jak ji příroda stvořila.

Jessica se narodila 3. října 1984 v kanadském Calgary. Jak je z jejího vzhledu patrné, má exotické předky. Ti pocházejí z Afriky. Ale také z Itálie a nebo chladného Ruska.

Svou hereckou kariéru odstartovala ne zrovna povedeným televizním projektem Santa Baby (2006). Více prostoru dostala v seriálu Kaya, zahrála si v celkem deseti epizodách. Následoval například film Návnada 2: Svádění (2007) a už z názvu je jasné, že to nebyla žádná pecka.

Více pozornosti Jessica přitáhla díky seriálu Smallville. Zahrála si v něm v letech 2008 - 2010, objevila se celkem ve třech dílech a to jako superpadouch Plastique.

Následovaly projekty jako seriály Valemont, V nebo 90210: Nová generace. Měla se také objevit v sérii J.J. Abramse Mr. & Mrs. Bloom jako sestra hlavní ženské postavy, ale z toho nakonec sešlo.

Následně byla obsazena do jedné z hlavních rolí seriálu stanice The CW Tajemství kruhu. Ten ale vydržel na obrazovkách pouze jednu sezónu.

Herečka se také mihla ve filmech 50/50 (2011) nebo Vyměřený čas (2011), ale další šanci na sebe skutečně upozornit dostala až v roce 2013 a to díky seriálu Black Sails (2012).

Jak je zvykem u projektů stanice Starz, je v něm dost násilí i nahoty a Jessica se tak několikrát předvedla v rouše Evině. Aktuálně běží druhá řada seriálu a můžeme poznamenat, že je velmi povedená.

Líbí se vám exotická Jessica?







0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.