pátek 13. února 2015

Castingové novinky: Kdo by mohl nahradit Toma Hardyho v Suicide Squad? A která herečka z Batmana míří do Assassin´s Creed?

Jake Gyllenhaal nabídku na roli v Suicide Squad odmítl, kdo je další na radě?

Týmovka Suicide Squad od DC má tak trošku problém najít představitele jedné z hlavních rolí. Konkrétně jde o vojenského experta Ricka Flaga.

Původně ho měl ztvárnit Tom Hardy, ale ten nakonec odstoupil, prý kvůli tomu, že by došlo k časovému konfliktu s jinými jeho projekty. Warner Bros. poté oslovilo Jakea Gyllenhaala, ale ten s díky odmítl.

A tak filmovému studiu nezbývalo, než hledat dál. Je to tady, do oka mu padl Joel Kinnaman, který se proslavil díky roli v temném seriálu The Killing a nedávno si zahrál v nové verzi Robocopa (2014).

Joel aktuálně jedná se zástupci Warner Bros. a pokud se obě strany dohodnou, pak bychom herce viděli jako Ricka Flaga 4. srpna 2016, kdy má film naplánovanou premiéru.

Batmanova nemesis ve videoherní adaptaci

Další zajímavou zprávou je, že Marion Cotillard jedná o účasti v adaptaci proslulé videoherní série Assassin´s Creed. Zatím není jasné, kterou postavu by si mohla zahrát, to tvůrci drží v tajnosti.

Ale bylo by fajn, kdyby na nabídku kývla. Přece jen, ne každý film na motivy hry se může chlubit Michaelem Fassbenderem (který se ujal i pozice producenta) a Marion Cotillard. Sice by to samo o sobě nebylo zárukou kvality, ale minimálně by bylo jisté, že po herecké stránce by to stálo za pozornost.

Natáčení by mělo začít na podzim tohoto roku, do kin by měl film dorazit 22.12.2016.

Líbil by se vám Joel v Suicide Squad? A co Marion v Assassin´s Creed?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.