čtvrtek 5. února 2015

Deadpool: Ryan Reynold ujišťuje, že se z chystané komiksové podívané nevyklube další Green Lantern

S Deadpoolem je to prý jiné.

Příští měsíc zřejmě začne natáčení sólového filmu Deadpool (2016), který si vzal na starost režisér Tim Miller a hlavní postavu opět, stejně jako v X-Men Origins: Wolverine (2009), ztvární Ryan Reynolds. Ten měl ale hlavní roli i v ne zrovna dobře přijatém Green Lanternovi (2011). V rozhovoru pro Yahoo ale ujistil čtenáře, že tentokrát něco podobného nehrozí:

"Když jsme připravovali Green Lanterna, nikdo, kdo se ucházel o roli Green Lanterna neměl šanci si přečíst scénář, protože ten jednoduše neexistoval. Nestěžuji si, byla to životní příležitost a kdybych se mohl vrátit zpět, tak bych zřejmě nic neudělal jinak."

U Deadpoola je situace jiná, scénář už je na světě a to poměrně dlouho (poslední verzi dali dohromady Rhett Reese a Paul Wernick, jejichž zatím nejúspěšnějším projektem je Zombieland):

"Scénář máme už tři roky. Scénář unikl a lidé ho milovali. To mnohé naznačuje, pokud vytvoříte scénář o komiksové postavě, který je věrný předloze a ten se líbí. To je velký krok správným směrem. Naučil jsem se, že mnohé superhrdinské filmy v podstatě nemají dokončenou hrubou verzi scénáře, dokud se nezačne natáčet."

A často to samozřejmě neodpadne dobře. I když v případě Deadpoola asi není strach o kvalitu scénáře na místě, je faktem, že se dostal na veřejnost a opravdu se dočkal chvály. Stejně tak se nebojíme, že by si s postavou neporadil Ryan Reynolds. Opatrní jsme tak hlavně, pokud jde o režiséra, který není úplně zkušený. Vlastně skoro vůbec, má na kontě jen dva krátkometrážní filmy.

Odpovědi na to, zda to zvládl, se dočkáme zhruba za rok, premiéra je naplánována na 11.2.2016.

Věříte Millerovi?

2 komentářů:

  1. Nevíte jakou bude mít teda přístupnost ??? jestli to bude mít místo R tu slabší PG-13 tak to dopadne podobně jako Postradatelní 3

    OdpovědětVymazat
  2. Teď ještě doufejme že to bude R a ne PG 13. JInak se moc těším.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.