úterý 27. ledna 2015

X-Men: Jak je na tom seriálová verze?

Uvidíme X-Meny na obrazovce?


Před pár měsíci bylo oznámeno, že by FOX velmi rád přivedl oblíbenou komiksovou partičku na televizní obrazovky. A není divu, přece jen, v kinech si X-Meni vedou skvěle, tak proč to nezkusit v televizi (navíc, když v animované formě mají na obrazovkách velmi bohatou historii).

Jak na tom tedy aktuálně seriál je? Nemáme příliš dobrou zprávu, zatím se čeká. A na co? Na to, zda na to kývne Marvel Entertainment.

Gary Newman z FOXU prozradil toto:

"Jednáme o tom. Jsme mírně optimističtí, sešli jsme se a byla to dobrá schůzka. Z tvůrčího hlediska to nechceme uspěchat. Na tom jsme se dohodli a teď musíme najít tvůrce."

Bylo naznačeno, že tým mutantů rozhodně neuvidíme na obrazovkách v sezóně 2016 - 2017, ale i tak začal FOX už jednat s některými lidmi o případné spolupráci. Do rolí showrunnerů (osoby, které dohlížejí na každodenní natáčení) by stanice ráda dosadila Mannyho Cota a Evana Katzce, kteří pracovali jako producenti na seriálu 24 hodin a scénář k pilotu by měli napsat JD Payne a Patrick McKay (oba spolupracují na scénáři k novém Star Treku).

Je otázkou, na kterou éru se bude seriál (pokud ho uvidíme) soustředit. Zda na dobu, ve které se odehrávala původní trilogie, případně bude zasazen před ni, stejně jako nové filmy, ale samozřejmě je tu i možnost, že se podíváme do vzdálenější budoucnosti.

Také nebylo oznámeno, kteří mutanti budou v centru dění. To vše se začne řešit, až ve chvíli, kdy dá Marvel televizním X-Menům zelenou.

Které hrdiny a záporáky byste v seriálu rádi viděli?



2 komentářů:

  1. Nejraději bych asi začal nanovo, aby seriál neměl žádný vliv na dosavadní filmy. Soustředil bych se na postavy jako je třeba Iceman, Emma Frost, Storm, Gambit. Nechtěl bych upoutávat znovu moc pozorností na Wolverina, toho všichni známe až moc :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nebudu spokojený, dokud nedostane dost prostoru Jubilee. Díky ní mám rád komiksy :D.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.