úterý 13. ledna 2015

Trailer: Avengers: Age of Ultron - Bere další upoutávka dech?

To si pište.


Premiéra Avengers: Age of Ultron se blíží, první květen není daleko a tak je jasné, že marketingová kampaň bude intenzivnější a intenzivnější. Aktuálně se na světlo světa dostal další trailer.

Ten nabízí nejen záběry, které už jsme viděli, ale i spoustu nových momentů. A přestože chybí Ultronův voice-over, který nás oslnil v předchozí ukázce, tak nová upoutávka není o nic méně působivá.

Velkou zásluhu na tom má netradiční hudba, která má poměrně pomalé tempo, což je v kontrastu se spoustou dechberoucích akčních momentů, kterými je upoutávka napěchována.

Ale atraktivní jsou nejen scény, ve kterých vše vybuchuje. Máme tu spoustu zajímavých momentů, které vyvolávají hromadu otázek, na které chceme znát odpověď a to rychle. Jen pro příklad nás třeba zajímá, kdo a proč se chystá provádět chirurgický zákrok Black Widow nebo, kdo je ona žena, která odhazuje svršky v potemnělé jeskyni?

Tohle prostě bude jeden z největších filmových zážitků roku. To už je jasné teď. Nebo snad máte opačný názor?



7 komentářů:

  1. ...hmm no ja neviem ked uz ludom staci na filmovy zazitok roka snoska digi efektov, scenar iq morskeho konika a pribeh ze pri pive vymyslim lepsiu zapletku nieco asi nebude v poriadku. Viac vam da citat si komiks a trenovat vlastnu fantaziu aj ked uznavam dnesna animacia a efekty su umelecke diela ale....bohuzial hentake filmy mi nic nedaju, pre mna to stopercentne nebude filmovy zazitok roka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Film jsi ještě neviděl a už tvrdíš, že příběh stojí za nic. Whedon psát umí.

      Vymazat
    2. tem animacim muzes podekovat industrial light and magic jinak dnesni hitove scifi filmy by stali za prd

      Vymazat
    3. Tak po x podobnych filmoch bodaj by si mal pravdu a bude to stat za to. Radsej pristupujem k takym projektom skepticky a necham sa prijemne prekvapit ako byt sklamany a ocakavat nieco co tam nikdy nebolo. V takych filmoch idu tie efekty vzdy na ukor pribehu a scenara to je ako miska vah....

      Vymazat
  2. Natasha na tom stole určitě není, spíš bych řekl, že se chystaj pitvat Pepper.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V 0:39 je to Natasha, komu někdo položí ruku na obličej (a je to žena). Podle mého odhadu jde o flashback z minulosti Black Widow. Bylo řečeno, že se o její historii dozvíme více.

      Vymazat
    2. Jestli jde o flashback, tak možná jo, mě tam mate ta ofina. A taky hlas se mi zdá méně chraplavý.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.