pondělí 12. ledna 2015

The Atom: The CW uvažuje o spin-offu k seriálu Arrow + ukázka z iZombie

Stanice The CW nehodlá polevit, pokud jde o komiksové projekty.

Je to jen chvíle, co stanice oznámila, že se dalších řad dočkají seriály Arrow a The Flash, což není žádné překvapení. The CW také stanovilo datum premiéry další komiksové série a to iZombie, která by měla odstartovat 17. března. Ale to není vše, také se prý uvažuje o spin-offu k Arrowovi, ve kterém by se hlavní role ujala postava, která si říká The Atom.



The Atom, respektive jeho lidské alterego Ray Palmer je už dobře známý divákům seriálu Arrow. Ray se představil ve třetí řadě a pomalu se propracovává i k tomu, aby se stal superhrdinou. Tvář a urostlé tělo mu propůjčil Brandon Routh.

Tvůrci Arrowa se vyjádřili v tom smyslu, že o seriálu uvažují, ale zatím nedošlo k hlubší diskusi. A co si o tom myslí Brandon?:

"U každé postavy, který se představí v seriálu, ta možnost existuje, záleží na tom, jak na ni fanoušci reagují a jak je postava přijata a jak se vyvíjí. Jak víte, ukázali nám s The Flashem, který byl součástí Arrowa, že to může fungovat. Je to vzrušující. Možnosti jsou skoro neomezené. DC a The CW odvedly skvělou práci s těmito dvěma seriály. Co pro nás chystá budoucnost? Kdo ví? Ale nic není nemožné."

Pokud jde o Raye Palmer, tak se poprvé objevil v roce 1961. Jedná se o fyzika a univerzitního profesora. Ten dokáže díky svému pásku, ve kterém jsou zbytky astronomického objektu známého jako bílý trpaslík, zmenšit (nebo zvětšit) sám sebe i jiné objekty a to až na subatomickou úroveň.

Věříte, že tahle postava je dost zajímavá, aby utáhla celý seriál?

3 komentářů:

  1. Já myslím, že si DC počká až na to, jak dopadne Marvel s Ant-Manem.

    OdpovědětVymazat
  2. iZombie mě příjemně překvapilo a asi ho zkusím. A když už jste u toho CW a komiksů, tak CW přpiravuje animovaný webseriál VIXEN, který bude ve stejném univerzu jako Flash a Arrow.

    OdpovědětVymazat
  3. škoda, že když bude nějakej film tak to nebude se stejnejma lidma

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.