pátek 12. prosince 2014

Trailerová lavina: Hacker, Insurgent a Tracers - Chris Hemsworth a Taylor Lautner v akčních filmech a pokračování teenagerovské sci-fi

Upoutávky na tři filmové novinky.


Milovníci (respektive hlavně milovnice) urostlého blonďáka Chrise Hemswortha si jistě užijí trailer z chystaného akčního thrilleru Hacker, který dorazí do kin už 22. ledna. Příběh se zaměřuje na neznámého hackera, který je schopen vyvolat globální krizi a jediný, kdo mu v tom může zabránit, je muž, který sedí ve vězení.



Užijí si i pubertální dívky, do kin se vrací "vlkodlačí" Taylor Lautner v akčním filmu Tracers. V něm ukáže, že má herecky ještě, co dohánět, ale zase skvěle zvládá akční momenty (má letité zkušenosti s bojovými sporty). A pozor, Taylorovi už rostou vousy, je to velký kluk. Česká premiéra zatím není stanovena.



Nakonec je tu další upoutávka na pokračování sci-fi Divergence, které nese název Insurgent. Do kin dorazí 19. března příštího roku, tak uvidíme, zda si povede stejně dobře jako jednička, která při rozpočtu 85 milionů vydělala více než 288 milionů dolarů.



Který film vás zaujal nejvíce?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.