neděle 14. prosince 2014

Star Wars: Síla se probouzí - Proč jsme neviděli Marka Hamilla v traileru?

Odpovídá sám herec.


Nedávno jsme si konečně mohli užít upoutávku na sedmý díl Hvězdných válek nazvaný Star Wars: Síla se probouzí. A jak je u očekávaných blockbusterů běžné, trailer vyvolal spoustu otázek. Jednou z nich bylo to, proč jsme v ní něm neviděli nikoho ze staré gardy, například Marka Hamilla, představitele Lukea Skywalkera.

To, proč ukázka nenabídla žádné scény s hrdiny z původní trilogie, vysvětlil právě Mark Hamill pro Yahoo!:

"Je to o nové generaci postav, myslím, že to je ta nejdůležitější věc. Je to úvodní akt nového přístupu k vyprávění příběhu. Takže jsem v první řadě vůbec nepočítal s tím, že se v tom budu angažovat, tečka. A když George prohlásil, že chce natočit další, správně jsem předpokládal, že to nebude náš příběh, protože my jsme měli začátek, prostředek i konec. V centru jsou potomci, současná generace a my budeme v rolích podobných těm, které si zahrál Peter Cushing a Alec Guinness (představitelé Gran Moff Tarkina a Obi-Wan Kenobiho, pozn. redakce) v původním filmu. Ne, takže mě to nepřekvapilo. A navíc, já jsem jeden z těch lidí, kteří si prostě myslí:  ´Vynechte mě z toho. Já bych to zničil. Jsem si tím jistý! (smích) Ukázal bych se a zkazil bych celou tu věc."

Mark také okomentoval triky ve filmu, například droida BB-8 (ano, to je ten "míč s čepičkou"):

"Nikdy mě nepřestane udivovat, s čím jsou schopni přijít, víte? Řekl jsem: ´Jak chtějí přijít s něčím lepším, než je R2-D2, nejroztomilejší droid ve filmové historii?´ A oni pak ukáži tohoto nového. Nemůžu vám říct jeho jméno (které už ale prozrazeno bylo, pozn. redakce), ale viděli jste ho v trailer a když ukazovali, jak ho vytvořili, živě na place, protože to nejsou digitální efekty, je to skutečná rekvizita, byl jsem prostě ohromen. A pak mě nechali si s ním pohrát. Pobíhal jsem s ním po místnosti s monstry v Pinewoodu. A říkám vám, bylo to absolutní potěšení. A jelikož jsem si předtím myslel, že už se nikdy nevrátím pět do tohoto světa, běhal mi z toho mráz po zádech. Byla to prostě hromada zábavy."

SOUVISEJÍCÍ: STAR WARS: SÍLA SE PROBOUZÍ - JAK SE BUDOU JMENOVAT HLAVNÍ POSTAVY?

Na Star Wars: Síla se probouzí si budeme muset počkat rok a čtyři dny, premiéra je 18. prosinec 2015.

Jste rádi, že v centru bude nová generace hrdinů a původní postavy budou mít funkci mentorů?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.