středa 19. listopadu 2014

X-Men: Apocalypse - Kdo by si mohl zahrát Cyclopse a Phoenix?

Tvůrci hledají mladší verze oblíbené dvojice.

Přípravy na komiksovou podívanou X-Men: Apocalypse se pomalu rozjíždí, takže se zvolna řeší i casting. Objevily se tak (zatím nepotvrzené) zprávy o tom, kdo by mohl ztvárnit mladší verze Scotta Summerse/Cyclopse a Jean Grey/Phoenix.

Původně si je zahráli James Marsden a Famke Janssen, ale jelikož X-Men: Apocalypse se budou odehrávat (i) před původní trilogií X-Men, bylo jasné, že je nutné najít jiné herce.

Na veřejnost se tak dostaly dva seznamy jmen, tři herečka a stejný počet herců, kteří jsou podle některých zdrojů hlavními kandidáty na zmíněné role. Pokud jde o Phoenix, tak by si ji mohla zahrát jedna slečna z tohoto tria - Hailee Steinfeld (Opravdová kuráž), Elle Fanning (Koupili jsme ZOO) nebo Chloë Grace Moretz (Kick-Ass).

Favority na roli Cyclopse jsou pak Ben Hardy (EastEnders), Timothée Chalamet (Interstellar) a Charlie Rowe (Piráti na vlnách).

Pokud se tyto informace ukáží jako pravdivé, pak jde o rozhodně zajímavé uchazeče. Především, pokud mluvíme o potencionálních představitelkách Jean.

Film má naplánovanou premiéru na 27. května 2016 a objevily se zprávy, že se bude točit hlavně kolem vztahu Mystique a Magneta.

SOUVISEJÍCÍ: X-MEN: APOCALYPSE - PŘIPRAVTE SI KAPESNÍČKY, FILM SE ZAMĚŘÍ HLAVNĚ NA VZTAH MYSTIQUE A MAGNETA

Koho byste si uměli představit v rolích Jean a Scotta?

4 komentářů:

  1. Nesekli jste se v premiéře o rok?

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. osobně doufám že Phoenix si zahraje Chloë Grace Moretz :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jak by řekl Réza - selé sle. Těch tří krasav už mám dost, chtělo by to nějaký nový xichtík, navíc, ta první je ošklivá a ty druhé dvě přehrávají, až to hezké není. Obávám se ale, že to dostane jedna z těchto dvou špulilek. U hochů by u mě prošel jenom Charlie, zbylí dva jsou nekoukatelní.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.