sobota 1. listopadu 2014

Trailer: Furious 7 - Rychle a zběsile posedmé a skoro jako sci-fi

Dlouho očekávaný trailer k sedmému dílu Rychle a zběsile je tady. Bez jakékoliv dávky sentimentu směrem k Paulu Walkerovi a poprvé po dlouhé době pod novým režijním vedením. Série se chopil James Wan a rozhodně je to znát. Osobně jsem čekal, že akci spíš uzemní,  ale opak je pravdou. Rychle a zběsile ještě upgraduje už tak over the top akční scény a nedivil bych se, kdyby tu Vin Diesel v lednici přeletěl přes žraloka.

Navíc je za tím vším ještě víc cítit CGI. Změnilo se také barevné ladění, naštěstí zůstalo vše ostatní v čele se silnou sestavou. Není pochyb o tom, že Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez a další to znovu dokážou a Universal bude mít svůj hit, pro mě ale tenhle trailer zůstává za trailery předcházejících dílů. Mám prostě raději realističtějí akci - a nebo potom tu čistě komiksovou. Většina fanoušků ale nejspíš bude spokojená. jak jste na tom vy?

5 komentářů:

  1. řekl bych přehnaná kritika

    OdpovědětVymazat
  2. Super!!!!! se těším, jsem fanouškem Rychle a Zběsile a bude to pecka!!! Wauuuu!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Rychle a zběsile ale musí být over the top,to by jinak ani nebylo ono. Berete to trochu moc vážně :) Já se tedy těším, trailer se mi líbil hodně moc!

    OdpovědětVymazat
  4. Nikdo to nebere vážně ani nekritizuje:-) Jen jsem napsal, že mám raději méně over the top akci - jako byla třeba ta v prvním Rychle a zběsile. Ale chápu, že většina fanoušků téhle série to vnímá jinak a ti budou spokojení - a obecně s tím nemám problém, jen z toho nejsem a nikdy nebudu tak nadšený, to snad můžu, ne?:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Pokud to bude stejná komedie jako minule, tak se celkem těšim. Řikal jsem si, že po šestým díle už to stupidnější bejt nemůže, ale třeba se ještě překonaj.
    Jinak mám taky radši realistickou a méně "over the top" akci, ale u šestky jsem se dost nasmál a bavila mě asi nejvíc z celý serie.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.