pátek 7. listopadu 2014

Trailer: Babovřesky 3 - bude srandy kopec?

Zachovejte klid, nebude. Babovřesky 3 jedou v zajetých kolejích špatného timingu, očekávatelných point a ochotnického herectví. I to, co by relativně mohlo být vtipné Zdeněk Troška v traileru pohřbívá. Víc asi není nutno k traileru psát.

Na tomto filmovém zločinu se hrdě podíleli: Jana Synková, Veronika Žilková, Lucie Vondráčková, Pavel Kikinčuk, Terezu Bebarová, Bronislav Kotiš, Lukáš Langmajer a objeví se opět i Lucie Bílá .

Děj se tentokrát bude odehrávat i na Turecké riviéře (partnerem je jedna cestovní kancelář pro lidi, kteří doteď nosí kolem pasu ledvinky) a premiéra tohoto klenotu je naplánována 22.1. 2015. Těšíte se?

8 komentářů:

  1. Liška už nemůže dospat.

    OdpovědětVymazat
  2. Přesně o 2:24 delší trailer než by bylo třeba

    OdpovědětVymazat
  3. Nevím o co vám jde, já se těším. Z toho filmu číší úplná pozitivita. Za to, že jste suchaři a nedokážete brát filmy s nadhledem, za to vám já nemůžu. Tady nadáváte a stejně se na to podíváte. Včetně Lišky.

    Už jenom ta melodie mě nabila radostí: Ta da da dá, ta da da dá...Jo!

    OdpovědětVymazat
  4. Já se taky těším, až si to vychutnám na třetím promítání. Pozitivní a krásná práce. Je to důkaz, že Kubík ten anál nenastavoval zbytečně. Díky Zděnku.

    OdpovědětVymazat
  5. a pořád nevím, čím to je, že na ty jeho ptákoviny chodí nejvíc lidí...... a ostatní "umělci" se můžou po.. a nic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš jednoduché, v Česku je rapidně víc blbců než inteligentních lidí. Mrkni na vládu, kde šéfuje Bohouš nebo do zrcadla.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.