pondělí 24. listopadu 2014

Star Wars: O čem by mohl být první spin-off a kdy uvidíme trailer ke Star Wars: Síla se probouzí?

Vyrojily se spekulace týkající se spin-offu k Hvězdným válkám a bylo potvrzeno, kdy uvidíme trailer ze sedmé epizody. AKTUALIZOVÁNO!


Kromě toho, že se nám rozroste hlavní série Star Wars, bylo také před nějakou dobou oznámeno, že uvidíme několik spin-offů. Zatím se spekulovalo o tom, že budou věnovány ikonickým postavám a budou mapovat příběh jejich "zrození".

Nyní se ale objevila zatím nepotvrzená zpráva, že první spin-off, který má naplánovanou premiéru na 16. prosince 2016, by měl mít trošku jiný námět. Konkrétně by se mohl točit kolem krádeže plánů Hvězdy smrti.

Tedy, měl by být provázán s příběhem čtvrté epizody, ve které byly právě tyto plány v centru dění. A těmi, kdo je ukradne, by neměli být Rebelové, ale nájemní lovci. Automaticky tak člověka napadne zapojení Boba Fetty. Právě o něm se mluvilo jako o tom, kdo dostane svůj film.

Ovšem, pokud chce spin-off respektovat události z ostatních filmů, příliš by nedávalo smysl, že by za krádeží stál zrovna Boba. Ale nebylo by to poprvé, kdy by scenáristé ignorovali nebo poupravili určité momenty tak, aby mohli použít populární postavy. A Fett populární rozhodně je.

Zatím ale ještě nejuchejte, protože podle předchozích zpráv by sice Fett měl být jedním z těch, kdo se dočkají vlastního filmu, ale ne toho, který bude režírovat Gareth Edward. A právě on dohlédne na první spin-off, o kterém je aktuálně řeč. Zapojení oblíbeného nájemného lovce je tak spíše přáním, než pravděpodobnou možností.

Dál se objevily zprávy, že ve filmu bude figurovat Millenium Falcon, ale ne Han Solo a také to, že uvidíme důležitou postavu ze Star Wars: Síla se probouzí. Samozřejmě půjde o mnohem mladší verzi dané postavy, protože ke krádeži plánů Hvězdy smrti došlo desítky let před dobou, ve které se bude odehrávat sedmá epizoda.

Trailer se blíží

Výše uvedené informace jsou zatím pouhé dohady, ale co je jasné je, kdy uvidíme první ukázku ze Star Wars: Síla se probouzí. Respektive kdy ji uvidí američtí diváci ve vybraných kinech. Bude to už tento pátek (28. listopadu). Zatím sice nebylo řečeno, kdy bude upoutávka uveřejněna online, ale všem je asi jasné, že se dostane na internet za pár hodin, ať už oficiální či neoficiální cestou.

Premiéra sedmé epizody je naplánována na 17. prosince 2015.

Byli byste rádi, kdyby se potvrdily spekulace o tom, že první spin-off bude mapovat události kolem krádeže plánů ultimátní zbraně Impéria?

AKTUALIZACE 24.11:2014 19:51 - J.J. Abrams potvrdil, že trailer bude v pátek ve vybraných kinech a bude mít 88. sekund.


12 komentářů:

  1. Moc se mi nelíbí že mezi původní filmy budou protlačovat další filmy. Celý to bude nabobtnávat, budou se tam objevovat postavy, který zmíněný nikdy nebyly. Budou tam cpát nějaký sithský učně, aby byla světelná šermovačka a bude to celý na houby. Nejlepší možnost by byl ten Yoda a jeho mládí. Ale proč ne Syfo Dyas a Dooku ještě jako Jedi.

    Jinak se bojím že ty spinoffy budou jenom vata (i když se na to samozřejmě tak jako tak podívám :D )

    OdpovědětVymazat
  2. snad sekund ne? :) hodinu a půl dlouhej trailer bych asi nedal :D

    OdpovědětVymazat
  3. To bude konec týdne jak vánoce, když se objeví trailer k Jurskému světu a Hvězdným válkám :-) bSaR

    OdpovědětVymazat
  4. 88 antisemita nablblej!
    Jinak,treba budou SW o hovne,stejne jako vsechny do ted.

    OdpovědětVymazat
  5. Plány Hvězdy smrti ukořistil pro rebely nájemný lovec Kyle Katarn, ne Boba Fett. Je to hlavní hrdina série her Dark Forces, pozdější Lukův žák a rytíř Jedi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omlouvám se za nepřesnost, nebyl Lukův žák, ale učitelem na jeho akademii.

      Vymazat
    2. Já vím, že byl Kyle Stormtrooper, poté se přidal k Rebelům, ale to, že byl nájemný lovec, to je pro mě překvapení. Ale i kdyby ano, tak je to se to odehrálo v Expanded Universe a těmi by se filmy inspirovat neměly, jak už bylo několikrát řečeno.

      Vymazat
    3. Já vím, ale nějak se s tím nemůžu vnitřně smířit :-).
      Jinak ta mythologie kolem Kyle Katarna se na něj nabalovala až později s pokračováním. V první misi prvního dílu Dark Forces, když vám Mon Mothma zadává úkol, jste zkrátka "bounty hunter". Ono se v původní hře na příběh, natožpak pozadí postav moc nehrálo. Byla to zkrátka doomovka z prostředí Star Wars, kde si Lucas nepřál světelný meč ;-)

      Vymazat
    4. Já hrál všechny hry, ve kterých figuruje Kyle, ale už si nevybavuji všechny detaily :D. Je to už nějaký ten pátek :D.

      Vymazat
  6. mohli by to natočit podle knížek o Hanu Solovi, ty jsou oficiálně uznávaný v SW Univerzu

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.