sobota 22. listopadu 2014

Kráska týdne: Rhona Mitra - Lara Croft, objekt touhy neviditelného muže, i doktorka, která možná zachrání svět

Londýnská rodačka má rozmanitou filmografii.

Rhona přišla na svět v Londýně a osud k ní byl dobrotivý, narodila se do rodiny plastického chirurga, což nikdy není k zahození. Speciálně, pokud se začnete živit modelingem

Slečna poprvé více zaujala, když v letech 1997 až 1998 ztvárňovala videoherní sexbombu Laru Croft na různých akcích a v reklamních spotech. Dalším výrazným projektem byla role ve filmu Beowulf (1999), který nebyl zrovna kvalitní, ale i tak Rhona zaujala.

První hlavní roli získala v seriálu Správná pětka. Následně se objevila ve filmu Muž bez stínu (2000) Paula Verhoevena. Tam sice měla jen vedlejší roli, ale mnoho lidí si ji zapamatovalo. Ne snad, že by měla šanci ukázat své herecké dovednosti, ale předvedla se do půl těla a to jí získalo nové fandy.

To, že si  ze sebe umí udělat srandu, dokázala díky komedii Ali G Indahouse - Film (2002). V následujícím roce si zahrála ve vážnější podívané, konkrétně v Životu Davida Galea. Nevyhýbala se ani seriálům, takže jsme ji mohli vidět v projektu Advokáti nebo spin-offu Kauzy z Bostonu (za svůj výkon byla nominována na Screen Actors Guild Award). Bezpochyby si ji pamatují i fanoušci Plastické chirurgie s. r. o..

V roce 2007 si zahrála ve filmu Odstřelovač a v následujícím roce měla hlavní roli v zábavné postapokalyptické sci-fi Soudný den. Poté si odskočila do žánru fantasy a opět kvůli hlavní roli, samozřejmě je řeč o Underworld: Vzpoura Lycanů. Ve stejném roce, tedy 2009, si ještě zahrála ve filmech Separation City, Stolen a v seriálu Hvězdná brána: Hluboký vesmír.

Následně se zaměřila hlavně na televizní tvorbu, takže byla k vidění v Protiúderu a Za Branou. A tento rok měl premiéru seriál The Last Ship, kde má jednu z hlavních rolí.

Rhona byla v roce 2001 vyhlášena 46. nejžhavější ženou časopisu Maxim. Kromě herectví se věnuje také hudbě, vydala dvě alba.

Je Rhona vaším typem?






3 komentářů:

  1. No já nevim, všechny fotky v článku vypadají, že jsou hooodně starý :D

    OdpovědětVymazat
  2. Nevím jestli nejvíce, ale hodně sexy byla v "kultovním" Doomsday (2008), už kvůli účesu tu chybí nějaká fotka.

    OdpovědětVymazat
  3. Je to kočka, ale fotky nic moc.. Má mnohem lepší ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.