pondělí 3. listopadu 2014

Avengers: Age of Ultron: Thor nebude jediný obyvatel Asgardu, kterého ve filmu uvidíme

Které další dvě postavy z filmové série Thor se objeví v Avengers: Age of Ultron?


Hlavním záporákem v Avengers: Age of Ultron bude robotický Ultron (James Spader), ale nebude jediným zloduchem, který se ve filmu objeví. Dočkáme se také Barona Struckera (Thomas Kretschmann) a Andy Serkins zřejmě ztvárňuje Klawa, byť to ještě potvrzeno nebylo.

A aby toho nebylo málo, vrátí se také ústřední padouch z jedničky. Ano, je tu řeč o zákeřném nevlastním bratrovi Thora (Chris Hemsworth) Lokim (Tom Hiddleston). Potvrdil to Idris Elba, který odhalil, že i jeho postava, tedy nekompromisní Heimdall, bude ve druhých Avengers k vidění:

"Objevím se v Avengerech. Natočil jsem scénu s Chrisem Hemsworthem a Tomem Hiddlestonem a oni mi během natáčení zašeptali, jestli jsem náhodou neměl být na Ibize."

Tím Chris s Tomem naráželi na to, že Idris v létě působil na Ibize jako DJ. Ale i tak si našel chvilku času, aby v srpnu zamířil na plac Avengers: Age of Ultron a natočil tam zmíněnou scénu.

Samozřejmě nás zajímá, jaký je důvod účasti nejen Lokiho, u kterého se dalo čekat, že se ve filmu mihne, ale také Heimdalla. Zda půjde jen o milé cameo nebo má účast obou Asgarďanů nějaký hlubší význam.

To se dozvíme na začátku května příštího roku, kdy mají další Avengers premiéru.

Jste rádi, že se dočkáme Lokiho a Heimdalla?



4 komentářů:

  1. Ja by som sa zasmial keby tú scénu s Heimdallom vystrihli z filmu :D

    OdpovědětVymazat
  2. Takže praskne Lokiho habaďůra, když se vlastně vydává za Odina..?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mně ne ,asi v tom bude další habaďůra .A taky se určitě s Thorem nesetká:D

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.