pondělí 13. října 2014

Underworld: Na obrazovky míří seriálová verze filmu Underworld. A také Resident Evil

V televizi uvidíme zombíky, upíry i vlkodlaky.

Je to jen chvíle, co bylo oznámeno, že vznikne seriál na motivy filmu Mortal Instruments. Ale tím se nekončí. Objevily se informace, že televizní verzi získají dvě filmové série a to Underworld a Resident Evil.

Zatímco pokračování Mortal Instruments: Město z kostí se s největší pravděpodobností nedočkáme, v případě Resident Evil a Underworld se s tím počítá. Resident Evil: The Final Chapter se sice trochu zdržel, kvůli těhotenství představitelky hlavní role Milly Jovovich, ale dá se předpokládat, že film do kin dorazí v blízké budoucnosti. Poté by měl následoval seriál, který by posloužil jako spin-off k filmům.

U Underworldu je situace trochu složitější. V přípravách je filmový spin-off, ve kterém se objeví Theo James. Ten už si zahrál ve čtvrtém filmu ze série. Kate Beckinsale by se pak měl vrátit v jiném filmu Underworld (zatím blíže nespecifikovaném) a vypadá to, že by si mohla zahrát i v seriálu, který by měl také vzniknout.

Len Wiseman, duchovní otec Underworldu prohlásil:

"Zrovna teď pracujeme na několika projektech. Je tu několik postav, které máme opravdu rádi a mělo by tedy jít o spin-off s některými postavami, stejně jako jsme to udělali v případě Underworld: Vzpoura Lycanů a ve vývoji je také film, ve kterém by si měla zahrát Kate. A také se pracuje na televizí sérii. Rozšiřujeme universum mnoha způsoby."

Jsme zvědaví, co z toho vyleze. Ale je pravda, že například seriál Sleepy Hollow, na kterém se právě Wiseman podílel, dopadl více než dobře (viz. naše recenze), tak se snad zadaří i v případě Underworldu.

SOUVISEJÍCÍ: KRÁSKA TÝDNE: KATE BECKINSALE - UPÍRKA SE SLABOSTÍ PRO LATEXOVÉ OBLEČKY A ZBRANĚ

Který seriál má dle vás největší potenciál? Ten, který se inspiroval u Underworldu, Resident Evil nebo Mortal Instruments?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.