čtvrtek 23. října 2014

Teaser Trailer: Insidious 3 - Třetí díl je prvním filmem, který nerežíruje James Wan. Odrazí se to na kvalitě?

Poprvé se režie Insidious ujal někdo jiný, než James Wan, který dohlédl na první dva díly. Nahradil ho spolutvůrce série Leigh Whannell.

Třetí kapitola je prequelem a zaměřuje se na postavu Elise Rainier (Lin Shaye), která v předchozích filmech pomáhala rodině Lambertů. Ve třetím filmu využije svých schopností, aby ulehčila mladé dívce.

Ukázka není vůbec špatná, některé lekačky nepřekvapí, ale i když je čekáte, tak vyděsí. Atmosféra funguje, hudba je příjemně mrazivá. Nakonec se zdá, že by Whannell mohl nabídnout důstojný přírůstek do rodiny Indisious.

Premiéra filmu je naplánována na 28.5.2015.

Co vy na to?


5 komentářů:

  1. tak to sem zvedav co jak to dopadne a jinak proc este nesjou ty dva predchozi dily nadabovany?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Upřímně řečeno, sám jsem překvapený. Dabuje se hromada přinejlepším "céčkových" hororů a tak povedené a úspěšné filmy ne. Zajímavé :D.

      Vymazat
    2. insidious to je moje promne to je nejlepsi ducharsky film mnel jesem oba dva filmy ale s tytulkami ale I tak jesm se dival a sem zvedavej jak dopadne ta 3 insidious jestly bude taky takova jak ty predchozi dily ale co se tyce dabingu tak nic no nechapu uspesny filmy se nedabuj a ty beckovy sou d 2 mesicu na dabovany to je fakt zvasltni?

      Vymazat
  2. Bože to se tu někdo kouká na dabing?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Divíš se? Každý druhý má papír na hlavu, protože než by rodiče vedli smrady ke čtení a psaní, je jednodušší je jednou zavést do poradny a mít dítě s nálepkou dislektik a disgrafik a discokoliv (viz písemný projev Anonymní 23. října 2014 21:23). Ti, co v životě nepřečetli knížku, potom opravdu horko těžko stíhají číst titule. Nenaděláš nic.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.