úterý 7. října 2014

Deadpool: Společnost Fox se inspiruje u Marvelu, chce, aby byl Deadpool součástí X-Menovského universa

Scénárista X-Menů prozradil, co mají v plánu s filmovým Deadpoolem.


Simon Kinberg je mužem, který má prsty ve spoustě filmů s nálepkou X-Men a to buďto jako scenárista nebo jako producent (případně obojí) a podílet se bude i na chystané sólovce Deadpoola.

O něm se teď hodně diskutuje, protože se objevily zvěsti o tom, že bude mít přístupnost PG-13. To mnohé nepotěšilo. Ale to zatím nebylo potvrzeno, takže ještě není důvod panikařit.

SOUVISEJÍCÍ: CHCETE ZKAZIT FILM? DEJTE MU PŘÍSTUPNOST PG-13

Kinberg se zaměřil na něco jiného a rozpovídal se o tom, do jakého universa bude film zasazen:

"Samozřejmě, že je tu určitý celkový plán, o kterém se bavíme a který se týká filmů z universa X-Men. A Deadpool do toho zapadá. Myslím, že mohou prozradit, že bude součástí určité časové linie a myšlenkového procesu, který se týká těchto filmů, z nichž jsou některé inspirovány komiksy a některé jsou inspirovány tím, co udělal Marvel, když stvořil jakousi větší mozaiku, jejíž součástí jsou všechny jejich filmy, i když stejně dobře mohou fungovat samostatně. Stejnou ideu máme v případě filmů X-Men od Foxu."

To se na první pohled nemusí zdát jako překvapení, ale nutno připomenout, že se původně mluvilo o tom, že filmový Deadpool bude samostatným projektem, který nebude na jiné filmy odkazovat. Nakonec se ale Fox rozhodl inspirovat se u Marvelu a Deadpool bude součástí většího celku, přestože bude stát na vlastních nohou. A my jsme určitě pro. Vy?


2 komentářů:

  1. V tomhle universu Deadpool zapadal v připadě že by se v Xmen:Apokalypse objevil Cable a hral významnou roli. On,Apocalypse a mister Sinester (hlavní záporak v Deadpool:the game) mají dost propojené osudy.
    Nemluvě o komixove sérii Cable & Deadpool.
    No,a jelikož se už v budoucí minulosti děly jisté wibbly wobbly timey wimey věci,tak by příchod "hyper mesiáše" z budoucnosti nebyl takový šok :)
    zvlášt v souboji filmových xmenu,kteři by v souboji s tímhle mega bossem a jeho čtyřmi jezdci,dovedly zase jen hezky umírat :P

    Ps: a krasně by se otevřela cestička k X-Force filmum,kde by Wade mohl konečne donutit Jackmana nosit masku (což by mohlo pomoci zmírnit bolest,z blížiciho se přeobsazení Wolverina)

    OdpovědětVymazat
  2. Musim říct, že mě trochu štve, že nejsou všechny postavy od Marvelu u Marvelu, na druhou stranu oba díly nových x-menů se mi líbili, takže pořád mě sere jenom sony se spider-manem a na Deadpoola se rozhodně těšim :) Každopádně Spider-man, Iron-man a Deadpool v jedný scéně by byla lahůdka :D

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.