pondělí 20. října 2014

Aquaman: Jason Momoa prozradil něco ke své roli krále Atlantidy

Sympatický svalovec nabízí pár informací, které se týkají sólovky jednoho z význačných členů Justice League.


To, že film Aquaman uvidíme, už bylo potvrzeno minulý týden (přehled filmů, které plánuje Warner Bros. v letech 2016 až 2020 najdete tady) a tak se Jason Momoa, který Aquamana ztvární už v Batman v Superman: Dawn of Justice, konečně mohl k situaci vyjádřit.

"Byl jsem požádán, abych si ho zahrál. Prošel jsem si tedy castingem a podobně, ale byl jsem požádán, abych o tom nemluvil. Víte, jak to je. Chtěl jsem respektovat přání Warner Bros. a všech ostatních. A teď jsem opravdu šťastný, že už nemusím mlčet. Bylo to pro mě dost těžké."

Bohužel, odpovědi na spoustu otázek ani Jason nezná:

"Nevím, kdo bude režisérem. Vím toho tejně jako diváci. Vím, že Justice League bude první. To je to, na co se teď budeme soustředit. Nejsem si jistý, jestli se film bude odehrávat před Justice League nebo po ní. Vlastně o tom moc nevím. Ale předpokládám, že film bude věnovaný tomu, odkud Aquaman přišel. Myslím, že to bude příběh o jeho zrodu... Prostě Justice League bude první."

Díky Jasone, ale máš recht, očividně toho víš stejně jako my a nic nového jsi nám neřekl. Ale na druhou stranu, alespoň se Jason podělil o to, z čeho je nadšený:

"Budu se muset projet na delfínech, než se do toho pustíme, abych se do toho vžil. Chodil jsem do školy, která se zaměřovala na mořskou biologii, ale nejlepší věcí na tom všem je, že jsou pro mě důležití polynéští bozi, naši bozi, jako je Kahaoli, Maui, kteří patří k vodnímu božstvu, takže je pro mě bezva a čest zahrát si ´vodní´ postavu. A navíc není moc tmavých superhrdinů, takže se nemohu dočkat toho, až budu reprezentovat Polynésany, domorodce... Ale je ctí jen to, že jsem Polynésan. A voda je to nejdůležitější v životě, to víme všichni. Bude legrace stát se součástí DC universa. Je pro mě vážně vzrušující spolupracovat s Warner Bros.. A Zack Snyder je skutečný génius, takže se těším, až si s ním vyrazím."

Aquamana tedy uvidíme nejdříve v Batman v Superman: Dawn of Justice (25. března 2016), následně v první části Justice League (10. listopadu 2017) a konečně v jeho sólovce 27. července 2018.

Těšíte se nebo preferujete jiné hrdiny?




2 komentářů:

Děkujeme za Váš názor.