čtvrtek 11. září 2014

TOP 5: Nejočekávanější nové seriály podzimu - Na které projekty se Gorilla nejvíce těší?

Už jen chvíle a naplno se rozjede podzimní sezóna, ve které televizní stanice nasazují své seriálové projekty a doufají, že se uchytí. Tentokrát se můžeme těšit dohromady na nějakých 24 nových seriálů a my jsme vybrali pět, kterým určitě dáme šanci.


5. How to Get Away with Murder

Kde to uvidíme: ABC

Kdy to uvidíme: 25. září 2014



Za novým thrillerovým seriálem stojí Shonda Rhimes, která je duchovní matkou velkeúspěšných projektů jako jsou Chirurgové nebo Skandál. A mluví se o tom, že How to Get Away with Murder by měl být směsicí toho nejlepšího z obou zmíněných sérií, tedy výrazné hlavní i vedlejší postavy a poctivá dávka zvratů. Zápletka se zaměřuje na profesorku práv (Viola Davis) z univerzity ve Philadelphii, která se se svými studenty zaplete do vraždy a nezbývá jim, než udělat vše pro to, aby z toho vyšli s čistým (nebo relativně čistým) štítem.

4. Red Band Society

Kde to uvidíme: Fox

Kdy to uvidíme: 17. září 2014



Americká verze katalánského seriálu může na první pohled vypadat jako sentimentální podívaná, kterou američtí diváci tak milují, ale my ostatní jsme proti tomu imunní. Red Band Society se zaměřuje na skupinku dětí, které trpí vážnými nemocemi a společně žijí na pediatrickém oddělení v nemocnici. Žádný strach, Red Band Society není o ždímání emocí, ale půjde o seriál, který se nebude bát černého humoru. Na nějaké emoce také dojde, ale určitě to nebude žádná slaďárna, u které budete v ruce mačkat kapesník, abyste si utíraly slzy dojetí. Mimochodem, dění bude komentovat teenager, který je v kómatu.

3. Gotham

Kde to uvidíme: Fox

Kdy to uvidíme: 22. září 2014



Fox se rozhodl, že také něco vytěží z komiksového universa DC a tak nechal Bruno Hellera (Mentalista, Řím), aby připravil seriál, který se zaměří na osudy mladého detektiva Gordona (Ben McKenzie). Samozřejmě nebudou chybět ani další batmanovské postavy. Kromě pubertálního Bruce Waynea (David Mazouz) se dozvíme více o Poison Ivy, Riddlerovi, Penguinovi nebo Catwoman a představena bude i nová záporačka Fish Mooney (Jada Pinkett Smith). Reakce na pilot jsou velmi pozitivní, chvály se dočkaly filmové vizuály, výkony Bena McKenzieho a Jady Pinkett Smith, i temná atmosféra.

2. Constantine

Kde to uvidíme: NBC

Kdy to uvidíme: 24. října 2014



Není pochyb o tom, že nastávající podzimní seriálová sezóna se nese ve znamení komiksových seriálů, konkrétně těch, které se inspirují u kreslených sešitů od DC. Do jejich stáje spadá i Constantine, respektive komiks Hellblazer, ve kterém John Constantine hraje hlavní roli. Ten vychází pod hlavičkou Vertigo, což je značka, kterou DC vlastní. A specializuje se především na temnější příběhy, což Constantine splňuje. A tvůrci slibují, že na rozdíl od filmové podoby, seriálová se bude více držet předlohy. Však i představitel hlavní role Matt Ryan se nebál nechat si odbarvit háro. A přestože došlo k určitým změnám (původně se počítalo s tím, že hlavní ženskou roli ztvární Lucy Griffiths, která se ale nakonec objeví jen v pilotu), tak to zřejmě kvalitu projektu neovlivnilo, názory na pilot jsou pozitivní.

1. The Flash

Kde to uvidíme: The CW

Kdy to uvidíme: 7. října 2014



Spin-off k Arrowovi je velmi očekávaným seriálem, ve který mnozí vkládají velké naděje a zdá se, že budou naplněny. Alespoň pilotní epizoda, která unikla na internet, naznačuje, že The CW má šanci přivést na obrazovky další potenciální hit. Musíme se přiznat, že "nejrychlejší muž světa" Flash (Grant Gustin) není ani zdaleka naší nejoblíbenější postavou od DC. Ale to nebyl ani Green Arrow a The CW zvládlo nabídnout jeho příběhy v takové podobě, že jsme se nemohli dočkat každého dalšího dílu. Tak snad se to povede i v případě Flashe. Kromě toho už bylo oznámeno, že se v projektu objeví několik zajímavých záporáků, takže se začínáme pořádně těšit.

Kterého nového seriálu se nemůže dočkat vy?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.