sobota 6. září 2014

Kráska týdne: Lyndsy Fonseca - Miloval ji Kick-Ass, bojovala po boku Nikity i poslouchala to, jak Ted poznal matku

Pohledná brunetka Lyndsy je sice mladá, je jí 27 let, ale už tak má na kontě docela zajímavé role.

Kalifornská rodačka přišla na svět v Oaklandu a její kořeny sahají, kromě jiného, i do Evropy, konkrétně do Portugalska.  Lyndsy patří k oněm šťastlivcům, kterým šel osud vstříc a v San Francisku si jí všiml hledač talentů. Bylo jí pouhých třináct let. Přesunula se tak do Los Angeles, které je Mekkou herců a měla štěstí, brzy získala tříroční kontrakt na mýdlovou operu Mladí a neklidní.

Když jí vypršela smlouva, přišly další nabídky, o práci rozhodně neměla nouzi. Objevila se v seriálech jako Bostonská střední nebo Malcolm v nesnázích. Za zlomový se ale dá považovat rok 2005, kdy byla obsazena do role dcery Teda Mosbyho (Josh Radnor) v veleúspěšném sitcomu Jak jsem poznal vaši matku. Vidět jsme ji mohli celkem v 65 epizodách. Ve stejném roce si zahrála i v seriálu HBO Velká láska a v televizním filmu Obyčejné zázraky.

V roce 2007 jsme ji pak mohli vidět ve filmu The Beautiful Ordinary a seriálech Dr. House, Hrdinové nebo Kriminálka Las Vegas. Více prostoru pak dostala v Zoufalých manželkách. Objevila se v celkem 15 dílech tohoto oblíbeného seriálu.

Další výrazné projekty přišly na řadu o tři roky později. Je řeč o sci-fi komedii To byl zítra flám, skvělé komiksové adaptaci Kick-Ass a také získala jednu z hlavních rolí ve výtečném seriálu Nikita (recenze). Za roli Alexandry Udinov byla nominována na Teen Choice Award.

V roce 2011 natočila chválený televizní film Pět žen a v roce 2013 se pak mihla v pokračování Kick-Ass, ale opravdu jen mihla.

Aktuálně připravuje dva filmy a to Moments of Clarity a The Escort, které půjdou do distribuce příští rok.

SOUVISEJÍCÍ: KRÁSKA TÝDNE: MAGGIE Q - VYPADÁ JAKO ZA GROŠ ŠKUDLA, ALE ZVLÁDLA BY VÁM NAKOPAT ZADEK. VŠIML SI TOHO I JACKIE CHAN

To, že Lyndsy nevypadá věru zle, jste si jistě všimli a nejste sami, testosteronový magazín Maxim ji v roce 2010 zařadil na 62. příčku svého přehledu nejkrásnějších žen Hot 100 a o rok později skončila na 89. místě.

Herečka už se stačila vdát a to v roce 2009 za spisovatele Matthew Smileye, ale dlouho jim to nevydrželo. Rozvedli se o rok později s klasickým odůvodněním "neslučitelné rozdíly".

Tak, co říkáte? Maggie Q nebo Lyndsy Fonseca?






1 komentářů:

Děkujeme za Váš názor.