pátek 19. září 2014

Deadpool: No konečně, ukecaný antihrdina se dočká vlastního filmu

Urýpaný Deadpool, který má ostrý jazyk i katany, se objeví v kinech překvapivě brzy.


Fanoušci už po tom volají dlouho. Deadpool je velkým miláčkem komiksových čtenářů a nejen jich. Je sice pravda, že se v kině už objevil a to v X-Men Origins: Wolverine, kde ho ztvárnil Ryan Reynold, ale scenáristé s ním zacházeli dost nepěkně a postava měla se svou kreslenou předlohou hodně málo společného.

Deadpool by si tak zasloužil nový začátek a dočká se ho, konečně se ho dočká. Věci totiž nabraly docela rychlý spád, když se v červenci dostaly na veřejnost testovací záběry. Ty byly sice společností 20th Century Fox rychle staženy z internetu, ale ti, co je viděli, byli nadšení.

Teď se k situaci vyjádřil zmíněný Ryan Reynolds:

"Reakce na záběry byla ohromující, měli jsme tak pocit, že nejsme blázni, když tu postavu milujeme, když milujeme tu roli. Je zajímavé sledovat sílu internetu. Je to úžasné. A je bezva, že když jsou Twitter a Facebook a Instagram použity tou správnou cestou, mohou pohnout horami."

Jen pár hodin poté, co toto herec pronesl, Fox oznámil, kdy konkrétně uvidíme Deadpoola v kinech. Po letech čekání známe datum premiéry a to je 12. února 2016.

Režii dostal na starost Tim Miller a scénář autoři Zombielandu Paul Wernick a Rhett Reese.

Také jste rádi, že se konečně dočkáme?






1 komentářů:

Děkujeme za Váš názor.