čtvrtek 4. září 2014

Black Widow: Robert Downey Jr. by rád viděl sólovku ženské členky Avengers

Představitel Iron Mana by byl pro a my s ním.


Marvel sice nemá problémy s tím, aby se v jeho filmech objevovaly ženské hrdinky, ale zatím váhá, pokud jde o sólovky. Čas od času se sice začne spekulovat o nějakém samostatném projektu některé z dámských marvelovských postav, ale zatím se do fáze realizace nedostal žádný.

Pokud jde o jména, která jsou zmiňována, tak je to Ms. Marvel a také Black Widow (Scarlett Johansson). Ta už si svou premiéru na plátně odbyla. Objevila se v Iron Manovi 2, Avengers a Captain America: Návrat prvního Avengera, ale bez ohledu na kladné přijetí ze strany fanoušků, Marvel dál se sólovkou otálí.

Ovšem Robert Downey Jr. je naopak pro, jak prozradil v rozhovoru pro USA Today. Byl tázán na to, co si myslí o samostatném filmu sexy ruské superšpiónky:

"Nezaslouží si Scarlett pauzu? Podívejte, myslím si, že je to zajímavý nápad, speciálně po Strážcích Galaxie s Zoe Saldanou nebo po prvním Iron Manovi s Pepper. Podle mě by série nebyla tím, čím je bez Gwyneth. Je na ní něco, co drželo příběh při zemi. Není to typická slečna ze superhrdinského filmu a navíc v Iron Manovi 3 spolkla sérum, nasadila si oblek a nakopávala zadky. A bylo by tak vhodné, aby speciálně postava jako Black Widow měla svůj vlastní film. Vypadá to, že cokoliv Scarlett natočí, chtějí lidé vidět. Upřímně, každý si v tuhle chvíli zaslouží svoji sérii. Myslím, že až lidí uvidí Jeremyho Rennera v Avengers: Age of Ultron, bude jako rocková hvězda, frajer. A Ruffalo je připravený nakopávat zadky. Odvedl skvělou práci. Rád bych, aby se vážněji mluvilo o projektech s Hulkem, protože to je postava, u které je nejtěžší natočit to tak, aby to dobře dopadlo. Ale jsem si jistý, že moje domovská společnost se cítí, díky létu, které měla, rozpínavě a odvážně."

SOUVISEJÍCÍ: KRÁSKA TÝDNE: SCARLETT JOHANSSON - SEXY ŠPIÓNKA S ŽENSKÝMI KŘIVKAMI

My osobně bychom proti dalšímu filmu s Hulkem nebyli, stejně tak Black Widow by se nám líbila a kdyby se vyplnily zvěsti o tom, že by mělo jít o projekt ve stylu Bournea, byli bychom dvojnásobně rádi. Ale přiznáme se, že sólovku Hawkeye bychom si nechali ujít.

Marvel má naplánovány premiéry dalších sedmi zatím neupřesněných filmů do roku 2019, tak schválně, jestli jeden z nich bude samostatný projekt Black Widow. Myslíte, že ano?





7 komentářů:

  1. K tomu len jedno Avengers Confidential: Black Widow & Punisher

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viděl jsem, neoslnilo :D.

      Vymazat
    2. "Avengers Confidential: Black Widow & Punisher" - to bylo něco šíleného. Skoro jsem to ani nedokoukal, jaká to byla blbost. Ale jsem rozhodně toho názoru, aby se vedle Black Widow objevil někdo bez superschopností - Hawkeye by byl fajn...

      Vymazat
  2. Hmm... Drahý pán Lysý, zase sa tu objavuje tá Vaša averzia voči Jeremymu Rennerovi ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Drahý pane Greeny :)), ano, není mi sympatický a kromě toho, obecně filmový Hawkeye mi nepřijde jako příliš zajímavá postava (komiksová a seriálová, to je jiné kafe). Třeba v Jeníčkovi a Mařence mi Jeremy vůbec nevadil, takže je to spíše problém samotné postavy, než Jeremyho :D.

      Vymazat
    2. No aspoň tak :) Vykašlime sa na frázu: "Sto ľudí, sto chutí", pretože keby sa Vám, drahý pane, nepozdával v Jeníčkovi a Mařence, to už by bolo skutočne na zamyslenie ;o) Greeny - as a miss, not Mr. ;-)

      Vymazat
    3. Drahá slečno :D, co si budeme povídat, mám pár herců, kteří jsou mi prostě nesympatičtí, aniž by k tomu byl objektivní důvod :D :D.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.