středa 6. srpna 2014

Vinaři: Mají šanci na úspěch?


Uvnitř článku oficiální videoklip k seriálu od Chinaski.
Bůh ví, že televize Prima potřebuje nějaký pořádný hit. Její nejúspěšnější seriál Rodinná pouta alias Velmi křehké vztahy už je několik let mrtvý a nynější vlajková loď Cesty domů jejich slávy a úspěchu nedosahuje. Prima tedy letos ve snaze tuhle nelichotivou skutečnost změnit sáhla hned ke třem novým seriálům. Jeden se připravuje na další rok, jeden odpremiéroval v létě a jeden se představí na podzim.

Jenomže letní seriál Svatby v Benátkách sice odstartoval výborně, ale hodně rychle ztrácí dech a diváci ho opouštějí. Zřejmě i proto Prima upustila od plánu postavit Cesty domů proti Ordinaci a Svatby proti Doktorům z Počátků. Cesty tedy poběží ve svém zavedeném slotu a Svatby jsou vyslány na porážku proti neporazitelné Ordinaci. Může se stát zázrak a další laciná vztahovka proti Ordinaci uhraje příznivý výsledek, ale moc bychom na to nevsázeli.

Daleko větší důvěru vkládáme do podzimní novinky Vinaři. Ta má totiž podle dostupných informací být pohodovou komedií s atraktivním diváckým prostředím z Moravy a vinice. Seriál navíc získal slibné obsazení v čele s Václavem Postráneckým, Miroslavem Táborským a Hynkem Čermákem. Určitý optimismus v nás vyvolává i fakt, že nepůjde o žádný papundekl, ale dostane se i na krásné moravské scenérie, vinné sklípky, za což samozřejmě může skutečnost, že za celým projektem stojí tvůrci Bobulí.

Zítra Prima na tiskové konferenci ohlásí, s čím vším na podzim přijde, ale už teď můžeme směle říci, že nejvíce nás zajímají právě Vinaři. A pokud vám synopse a naše úvahy nic neříkají, možná si uděláte alespoň nějaký obrázek prostřednictvím videoklipu kapely Chinaski, která stojí za písní k seriálu.

  

Dáte seriálu Vinaři šanci?

Foto: TV Prima

8 komentářů:

  1. Jakožto cérka z Barumova s rodinou v Čelkovicích tomu určitě šanci dám... ale běda jak ňa naserú!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Proboha, co to je za sračkoidní song? Proč si proboha vybrali Chinaski, kteří za celou kariéru nesložili jediný hit? Jejich "hitmakeři" znají tři durové akordy a ty pořád melou ve všech svých věcech dokola. Kde je nějaká originalita, kde je něco, co naši scénu obohatí, kde jsou současný trendy, kde je úvodní song, kterej si budou všichni prozpěvovat. Tahle kapela je u nás úspěšná proto, že Češi jsou asi jediní Slovani, které baví nudná tuctová nezajímavá hudba. Pusťte si někdy hudbu na východ od nás. Je to seriál o Moravě, proč se neinspirovali nějakou ráznou temperamentní moravskou lidovkou, která je hudebně na vyšší úrovni než tehle Chinaski škvár, kterej zní jako šedesát jejich předchozích věcí. Sorry, ale tohle by do éteru nepustili Poláci, Rusové, Srbové, ani Slováci. Seriál o našich tradicích a oni tam pustí tuhle odrhovačku o ničem. Gratulace k českému nenáročnému vkusu, kde lidi milují hudbu ve stylu primitivních dětských rozpočítadel o pěti tónech. Hlavně aby to bylo veselé, unylé a nezajímavé.

    OdpovědětVymazat
  3. Bohužel režisér a velká část štábu jsou moc velcí Pražáci, a stejně ukazují turisticko-rakouskou Pálavu. Takže moravské tak akorát mýty a pověsti.

    OdpovědětVymazat
  4. trapné...navíc,když čecháčtí herci tlučhubové,kteří míchají své poblblé pražské,ubohé slovosledy do moravštiny.Je to jen komolení nářečí a ukazování nepravostí,ve filmu na úkor Moraváků!!
    Roman Staník

    OdpovědětVymazat
  5. Ten seriál je urážka všech Moraváků. Nejhorší na tom je, že v Čechách si zřejmě myslí, že toto je realita. Vodíme na provázku kozy, zabitý prasata převážíme na sajdách, policajti se tady bojí stavět, všichni chlastáme a v hlavě máme slámu... Udělali z nás ještě větší blbce než obvykle a sami se těžce ztrapnili. Ať jdou do pr...

    OdpovědětVymazat
  6. V životě jsem neviděl nic tak zrůdného jako je seriál VINAŘI. Vždyť to nemá ani žádný děj, je to slátanina, ve které si zřejmě přišli na své tvůrci. Pro diváky je to urážka vkusu.
    ´t

    OdpovědětVymazat
  7. Hrozná urážka všech moraváků! Kdyby aspoň nemíchali moravské nářecí s prážským!!!
    Dělají z moraváků ochlasty a tupce. Tento film je jen snůžka blbostí a urážek!

    OdpovědětVymazat
  8. Komu se nelíbí ať mlčí. Konečně seriál z krásného prostředí a ne ateliérů Prahy. Seriál, který již teď má daný počet dílů, a né, že se dostaneme do čísel, které je možno vidět na tachometru hodně ojetých automobilů. Takže kritici jděte do háje bando chytrolýnů a místo vysedávání a čučení na bednu běžte cvičit a kritizovat sami sebe jak jste přibrali a nejste spokojení hlavně sami se sebou.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.