sobota 30. srpna 2014

Útěk z New Yorku: Tři kandidáti na hlavní roli v nové verzi kultovní sci-fi

Kdo by mohl nahradit Kurta Russella?


Postapokalyptické sci-fi Útěk z New Yorku z roku 1981 patří k nejvýraznějším počinům Johna Carpentera. A je tak docela překvapením, že se o nové verzi mluví až poslední dobou. Ale zase hodně. Dokonce už se objevil (zatím nepotvrzený) seznam tří kandidátů, kteří by si mohli střihnout hlavní roli.

Prvním z nich je Charlie Hunnam. Ovšem, přestože se šušká, že je "vysněnou" volbou tvůrců nového Útěku z New Yorku, tak paradoxně je také nejméně pravděpodobné, že to bude právě on. Má totiž dost nabitý diář. Před pár dny bylo oznámeno, že ztvární titulní roli v historické podívané King Arthur a kromě toho se chystá i Pacific Rim 2. Bylo by tak překvapením, kdyby bylo potvrzeno, že to  bude právě Charlie, kdo bude prchat z "Big Apple."

Přesuňme se tak k dalším hercům. Máme tu Dana Stevense (Panství Downton), anglického rodáka, který asi nebude všem povědomý, ale to není žádný velký problém. Hlavní je, že má talent a charisma. Na druhou stranu, asi není prvním, po kom bychom sáhli.

To Jon Bernthal je jinčí kafčo. Představitel Shanea z Živých mrtvých se nedávno objevil ve Vlkovi z Wall Street, jeho tvář už je docela známá a fyzicky je na tom také dobře, takže by určitě akčně orientovanou roli zvládl.

Mimochodem, proslýchá se, že nový Útěk z New Yorku bude spíše "týmovka", takže se prý máme těšit na další zajímavé postavy, jako je Mina, bývalá válečná novinářka, která byla obviněna z vraždy, Cabbie, schizofrenička, která se živila jako průvodkyně a bude plnit roli "komického charakteru", Garetha, posledního přeživšího člena prezidentské ochranky, který skrývá velké tajemství a někoho, kdo je nazýván The Brain. Jde o bývalého parťáka hlavní postavy Plisskena, kterého nechal napospas smrti, poté, co jim nevyšla loupež.

Kdo je vaším favoritem na roli? Někdo ze z míněných nebo vás napadl někdo jiný?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.