čtvrtek 28. srpna 2014

Underworld: Upírsko-vlkodlačí série se dočká rebootu

Série, která udělala sexsymbol z Kate Beckinsale, znovu dorazí na plátna. I když v novém provedení.

Už je to 11 let, co se objevil první díl Underworld, druhý díl Underworld: Evolution následoval o tři roky později, poté vznikl prequel Underworld: Vzpoura Lycanů (2009) a před dvěma roky se v kinech promítal Underworld: Probuzení. Ten byl úspěšným. Při rozpočtu 70 milionů odcházel z kin s nějakými 160 miliony dolarů, čímž se stal nejúspěšnějším projektem s nálepkou Underworld, ale přesto se tvůrci rozhodli, že nevsadí na pokračování, ale zkusí to jinak. Vznikne tak reboot.

SOUVISEJÍCÍ: KRÁSKA TÝDNE: KATE BECKINSALE - UPÍRKA SE SLABOSTÍ PRO LATEXOVÉ OBLEČKY A ZBRANĚ

Už byl najat scenárista, i když to nebude asi jméno, které některé potěší. Jedná se o Coryho Goodmana, který napsal nepříliš povedeného Kazatele (2011). Zatím nejsou známy detaily příběhu, ale nebylo stanoveno, že bude ignorovat události z předchozích filmů. Je tak stále možné, že se v něm ukáží už známé postavy.

Stojíte o reboot Underworldu?

4 komentářů:

  1. Kazatel byl vybornej! :-) A Legie taky!

    OdpovědětVymazat
  2. klidne, upiri a vlkodlaci s novymi efekty, underworld mam rada ale mohl by byt lepsi

    OdpovědětVymazat
  3. no ja jsem teda trochu zklamany, pomerne dost tu serii zeru ( ztvarneni upiru a lykanu ) a pokud vim, tak Probuzeni melo vcelku otevreny konec a cekal jsem pokracovani, jak hledaji Micheala, jak dcera dospiva a objevuje nove schopnosti.... pravdou je, ze netusim kdo by byl zaporak :-)

    uvidime i tak se tesim ( hlavne at je tam Kate :-) )

    OdpovědětVymazat
  4. Vraťte nám Michaela!

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.