pondělí 28. července 2014

Trailer: Mad Max: Fury Road - Tak tohle bude něco

Sice jsme vám trailer nabídli v přehledu z Comic-Conu, konkrétně čtvrtého dne, ale protože ukázku stále nemůžeme v dobrém slova smyslu rozdýchat, věnujeme jí vlastní článek.

Mad Max. Fury Road se probojovával na plátna horce těžce, plány sice byly, ale obvykle zůstalo jen u nich. Nakonec se ale přece jen film do kin dostane a to 14. května 2015 a na aktuálně skončeném Comic-Conu se objevil první trailer.

A ten není žádnou "lakomou" ukázkou, která sází jen na náznaky toho, co bychom mohli očekávat, ale přehlídkou megalomanských a především efektních scén, které ukazují, že tohle nebude skromná návštěva postapokalyptického světa, tak jak tomu bylo v případě prvního dílu, ale velkolepá sci-fi podívaná plná povedených speciálních triků, stylových akčních scén, mrazivé atmosféry a také působivého obsazení v čele s Tomem Hardym a Charlize Theron.

Tohle by mohlo fungovat, co říkáte?


5 komentářů:

  1. Ja se na to moc tesim, ale nekde jsem cetl ze se budou snazit nepouzivat pocitacove triky, ale ze to budou delat postaru s kaskaderama. Tahle ukazka vypada skvele ale prijde mi ze tam jsou porad nejake zpomalene zabery a nerealne barevne efekty a tak. Pusobi to jako sceny z matrixu. Cekal jsem vic vyprahlou poust a pustotu. Nechtel bych klasickej akcnak. Ale tak uvidime no...

    OdpovědětVymazat
  2. Nevíte jak to bude s přístupnosti ?? Poslední dobou jsem totiž nějak alergickej na PG13 u takových filmu

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle bude finanční průser...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pruser to muze byt tak leda v Cechach, kde (jak sem zjistil) je i spousta lidi, co Madmaxe jeste dneska vubec neznaj, jinak pochybuju. Rekl bych, ze ta ctyrka bude mazec a trailer vypada dost dobre.

      Vymazat
  4. Jinak prijde mne na tom zajimavy treba i to, ze Miller i v te ctyrce dokazal vymyslet uplne novej typ pankacu (nebo proste zdivocelejch kmenu), ktery vypadaj tentokrat sice uz trochu strizlivejc, nez treba ve dvojce, nebo dokonce i v Domu hromu, ale porad maj hafo smrnc a je na nich dycky taknak neco, co tu jeste nebylo. V tomhle ohledu mne Miller pripada jako uplnej vizionar, skoro jako takova Vivien Westwoodova filmovyho platna:)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.