středa 30. července 2014

Star Wars: Episode VII - Tak uvidíme Simona Pegga nebo ne?

Před nějakou dobou se spekulovalo, že J.J. Abrams přizve do sedmé epizody Star Wars Simona Pegga. Společně už pracovali na Star Treku, takže by to nebylo tak překvapivé. Ovšem Pegg tvrdil, že tomu tak není, protože by to bylo zvláštní, kdyby hrál v obou veleznámých "Star" sériích. Ale během letošního Comic-Conu zase došla na toto téma řeč.


Simona Pegga se ptal server Vulture a tady je jeho odpověď:

"No, J.J. mě obsazuje do různých rolí a navíc jsme dobří přátelé. Mám dojem, že můj obličej ve Star Wars by lidi zaskočil. Podívejte, já miluji Star Wars a nechci, aby se lidí dívali a říkali ´Hele, támhle je obličej Simona Pegga.´ Film byl moudře obsazen skvělými neznámými herci."

Padla tak přímá otázka, zda ho tedy ve Star Wars neuvidíme:

"Jasně, že jsem navštívil natáčení. Je to neuvěřitelné a já miluji Star Wars. Chci vidět všechno, co se děje. Vypadá to skvěle a je potřeba, aby postavy vypadaly uvěřitelně. Jakýkoliv riskantní tah v obsazení by mohl bít do očí."

To tedy nezní jako jasné "NE". Očividně se brání tomu přímo prohlásit, že ho prostě neuvidíme. Na jedné straně tvrdí něco v tom smyslu, že by to bylo rušivé, na té druhé nechce říct, že se ve filmu neobjeví. Alespoň ne přímo.

Co myslíte? Uvidíme ho nebo ne? A chtěli byste?

2 komentářů:

Děkujeme za Váš názor.