pátek 6. června 2014

Terminator: Genesis - Fotografie z placu, na kterých se promenáduje Arnold

Natáčení dalšího přírůstku do "terminátoří" rodiny je v plném proudu a není žádným překvapením, že se v něm vrátí i milovaný Arnold Schwarzenegger. Aktuálně se objevily dvě fotografie přímo z placu, na kterých právě Arnieho uvidíte a vypadá dost... zrale.

Nový Terminátor by se měl do kin dostat za rok a pár dnů, takže je jasné, že filmaři makají jako mourovatí. Pokusí se nejen nezklamat fandy původní trilogie, ale také by asi měli napravit pachuť, která mnohým zbyla v ústech po zhlédnutí Terminator Salvation (i když Sam Worthington situaci jakž takž zachránil).

Genesis režisérsky zajistí Alan Taylor (Thor: Temný svět), který se na place znovu setkal s Emilii Clarke. Znají se už z natáčení Hry o trůny. Taylor pár dílů režíroval a Emilia v nich hraje Daenerys Targaryen. Dál uvidíme Jai Courtneye, Jasona Clarkea, Matta Smitha, Sandrine Holt nebo Byeong-heon Leea.

Ale teď už k fotografiím, asi vás zaujalo, že má Arnold šedé vlasy. To vysvětlil takto:

"Postava je napsaná tak, že je uvnitř mechanická. Ale na povrchu je lidské maso. A maso Terminátora stárne, tak jako maso každého jiného člověka. I když možná ne tak rychle. Ale stárne."

Tak co říkáte na nové fotky, podělte se o názor v diskusi.


1 komentářů:

  1. No jo je to starý maso, ale u chlapů to naštěstí tak nevadí.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.