pondělí 23. června 2014

Rambo: Uvidíme ještě Stalloneho jako nezdolného válečného veterána?

Jak to vypadá s dalším dobrodružstvím Johna Ramba? Objevily se nové informace o milované akční sérii.

Naposledy jsem se s Rambem viděli v roce 2008, kdy se objevil v působivé a drsné akční podívané Rambo: Do pekla a zpět, ale od té doby se o dalších dobrodružstvích jen mluvilo. Zmiňován byl seriál, ale v tom si Stallone neměl zahrát, ovšem teď se začalo intenzivně diskutovat o dalším filmovém dobrodružství.

Práva na Ramba aktuálně zakoupila společnost Splendid Film a vydala toto prohlášení:

"S Rambem V se Sylvester Stallone vrátí ve své ikonické roli. Tentokrát se postaví proti mexickému kartelu. Stallone, který také napíše scénář, popisuje nového Ramba jako jeho verzi filmu Tahle země není pro starý. Stejně jako poslední film, i tento bude produkovat Avi Lerner (Expendables 1 - 3)."

O dalším filmu už se spekulovalo v roce 2009, kdy mělo jít o adaptaci románu Jamese Byrona Hugginse, který nese název Hunter, ale z toho očividně sešlo. Nyní to vypadá, že Rambo poměří síly s mexickými mafiány.

Rambo: Do pekla a zpět stál 50 milionů a vydělal něco přes 113 milionů dolarů, což se dá označit za mírný úspěch, tak uvidíme, jak si povede další film.

Myslíte, že by Stallone měl znovu vrátit ve své ikonické roli nebo by se spíše měl soustředit na jiné projekty?

4 komentářů:

  1. mám mírné obavy ,4 díl byl zase dobře zakončen,nějak by sem film tak na 50% ani vidět ,nechtěl uvidíme .

    OdpovědětVymazat
  2. Rambo 4 velice, velice dobře zakončil sérii. Přestože to byla parádní řežba, nedokážu si představit, že by to případný Rambo 5 mohl vylepšit. Proto prosím ne. Ať se radši Sly víc ponoří do Creeda, to je cesta, kterou vidím mnohem světleji Sly alias Rocky v roli Mickeyho.

    OdpovědětVymazat
  3. At se odprostí od Ramba a Rockyho a natáčí další filmy. Rocky a Rambo byly zakončeny dobře............. žádný Creed a žádný Rambo 5 prosím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Creed už se natáčí, takže ten určitě bude. Sly tam bude jenom vedlejší postava, proto si myslím, že tam by Rocky mohl pokračovat i nadále. Jinak Stallone nemá zrovna moc projektů... Expendables teď budou mít zase dvouroční přestávku a jinak jsou jeho projekty až na Grudge Match, na který se ale nedá navázat, neúspěšné.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.