sobota 7. června 2014

Doctor Strange: Režiséra známe. A teď už víme i to, kteří dva herci jsou hlavními kandidáty na roli

Najednou to jde nějak rychle. Je to jen chvíle, co bylo oznámeno, že režisérem prvního hraného filmu o marvelovském mágovi Doktoru Strantegovi bude Scott Derrickson (více zde) a už se objevili dva horcí kandidáti na roli. A jde o velmi zajímavá jména.

Nebudeme se to příliš protahovat, jedním kandidátem je Tom Hardy, který už zkušenosti s komiksovými filmy má, střihnul si roli Banea v Temný rytíř povstal. A teď, když ví, jaké to je ztvárnit zloducha od DC, si možná otestuje roli hrdiny od Marvelu.

Hardy určitě není jméno, které by nás napadlo jako první, když někdo vysloví Doctor Strange, ale nakonec proč ne. Herecky na to rozhodně má a když si nechá narůst vousy, mohlo by to fungovat.

Druhé jméno není o nic méně lákavé, jde o Benedicta Cumberbatche, který se proslavil jako Sherlock Holmes v britském seriálu nebo jako Khan v Star Trek: Do temnoty. A budeme se opakovat, ani on není někým, kdo by byl pro nás nejočividnější volbou. Strange je v komiksu hezoun, Benedict je pohledný svým (velmi) svérázným způsobem. Ale když nad tím tak přemýšlíme, tak jeho démoničnost je něco, co je pro roli nejznámějšího marvelovského mystika vhodné.

Tak doufejme, že se jedno z těchto dvou jmen potvrdí a nebude to jako v minulosti, kdy se objevoval jeden kandidát za druhým (například Joseph Gordon-Levitt), ale nikdo nebyl vybrán.

Koho byste vybrali vy?

3 komentářů:

Děkujeme za Váš názor.