středa 7. května 2014

Star Wars: V přípravách jsou minimálně tři filmové "odbočky" od hlavní ságy

V poslední době se řeší hlavně sedmá epizoda Hvězdných válek. Nedávno byla prozrazena podstatná část obsazení, před pár hodinami se objevily zvěsti, že by podtitul mohl zní The Acient Fear, ale trošku se pozapomnělo na to, že se také připravují spin-offy k hlavní sérii. Jde o takzvané origin příběhy, které se budou věnovat určitým postavám (nejčastěji padala jména jako Yoda nebo Boba Fett). Nyní jsme se dozvěděli dalších pár informací.

Zatím se v případě spin-offů spíše hádalo, než, abychom se dočkali oficiálních zpráv. To se ale změnilo, protože jeden z šéfů firmy The Walt Disney Company, která vlastní práva na Star Wars, Bob Iger prozradil pár zajímavostí, které se filmů týkají.

Tou nejdůležitější je to, že jsou v přípravách nejméně tři filmy, které se budou věnovat postavám z Hvězdných válek. Původní číslo znělo dva, takže tohle je jistě potěšují informace. I když ještě více potěšující by bylo, kdybychom se dozvěděli, komu se budou projekty věnovat a úplně nejvíce by nám udělalo radost, kdyby to byly některé postavy z Expanded Universe (takový Kyle Katarn nebo Mara Jade by si vlastní projekt zasloužili).

Jelikož spin-offy by měly mít premiéru v jiných letech než jednotlivé díly z hlavní ságy, odhaduje se, že se objeví v roce 2016, 2018 a 2019. O scénáře se postará dvojice Larry Kasdan a Simon Kinberg, ale nic jiného se zatím neví.

Které postavy by si dle vás zasloužily vlastní film?

3 komentářů:

  1. Kyle Katarn by byl super, Boba Fett je podle mě skoro jistej (trochu to zkazí jeho kouzlo, někdy je méně více), ale jinak proč ne. Radši bych celkově chtěl něco z Expanded Universe, protože nevím jestli dalšího Yodu s dětskym světelným mečem rozdýchám.

    OdpovědětVymazat
  2. Mladý Han a Chewie, to by nebylo špatné, v podstatě aby to mapovalo začátky impéria. Toho Yodu bych bral zase jako náhled do doby před epizodou I.

    S Kylem by museli počítat i ve filmech, a nějak tomu nevěřím. Jsou to podle mě moc geekovské postavy, a radši si vytvoří svoje vlastní, než poslouchat fany, jak nadávají jak to filmaři zmršili..

    OdpovědětVymazat
  3. Kyle a Mara by byli fajn(nebo možná něco z Old Republic éry)ale já bych nejraději návrat Dartha Vadera a takhle by to přeci šlo.I když mohl by zahostovat i ve spin-offech jiných postav.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.