sobota 10. května 2014

Kráska týdne: Adrianne Palicki - Slečna, která se málem stala Wonder Woman

 
Adrianne samozřejmě vypadá dobře, jinak bychom ji do rubriky nezařadili, ale také je to fanynka komiksů, což z ní dělá ještě přitažlivější slečnu. A navíc je to holka, která se vůbec nevyhýbá rolím, kde může nakopávat zadky, což je nám také hodně sympatické.

Adrianne se narodila do rodiny, ve které se kombinují anglické, maďarské a polské geny. Kdoví, jestli právě takový "mišmaš" neměl velký vliv na to, že Adrianne vypadá k světu. Ovšem, přestože na střední škole byla jednou z hlavních kandidátek na královnu plesu, má v sobě i trochu "geekovství". Za to může její starší bratr Eric, který je komiksový tvůrce a právě on u ní probudil lásku ke kresleným sešitům.

A shodou okolností právě rolí v komiksové adaptaci začala svou kariéru. Objevila se v seriálu Aquaman, ale ten se bohužel nedostal na obrazovky, protože v době, kdy projekt vznikal, se společnost, která za ním stála, sloučila s jinou firmou. Ale vynahradila si to, když si zahrála ve třech dílech seriálu Smallville postavu Kary.

Následovala práce na oblíbeném seriálu Friday Night Lights a zahrála si také přítelkyni Sama Winchestera v Lovcích duchů. Následně začala pracovat na seriálu The Robinsons: Lost in Space, za kterým stál John Woo, ale ani ten se na obrazovky nedostal. V roce 2010 se pak objevila v mysteriózní podívané Legie, kde si zahrála hlavní ženskou roli.

Dalším filmem, ve kterém jsme ji mohli vidět je Red Dawn z roku 2012. Dál se ale snažila prosadit na televizních obrazovkách. Ovšem, její smůla pokračovala. Seriál Lone Star, přestože byl dobře hodnocený, se dočkal jen dvou dílů a televizní verze Wonder Woman, ve které Adrianne získala titulní roli, se na obrazovky dokonce vůbec nedostal. Akční choutky ale mohla herečka uspokojit díky filmu G.I. Joe 2: Odveta. Mezi její zatím poslední projekty patří seriálové verze filmu Od soumraku do úsvitu a knihy/filmu About a Boy. Adrianne bychom také měli vidět v dalším dílu G.I. Joe, který je plánován na rok 2016.

Palicki je v současnosti zadaná, chodí s hercem Vinayem Virmanim.









5 komentářů:

  1. Takže fotky přitažlivých pánů v plavkách nebudou? :(

    OdpovědětVymazat
  2. Tak dnes výjimečně http://www.megadarky.cz/40245-2337-large/plavky-borat-mankini.jpg :D

    OdpovědětVymazat
  3. Já myslela teda spíš něco jako tohle :D ;)
    http://cdn2.thegloss.com/wp-content/uploads/2008/10/hugh-jackman-14oct08-nc.jpg

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No dobře, já nejsem moc specialista na mužskou krásu :D.

      Vymazat
  4. Zkuste mrknout na film Elektra Luxx, tam je opravdu luxusní (a není sama)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.