neděle 13. dubna 2014

X-Men: Budoucí minulost: Nové fotky, vrátí se Nightcrawler a 25 historických okamžiků, ve kterých měli mutanti prsty


X-meny máme na Gorille rádi. V uplynulých dnech se k nim vyrojilo několik nových informací, takže tady je jejich přehled.

Za prvé: byla spuštěna stránka 25 moments, která nás provedeme alternativními dějinami lidstva od doby, kdy se odehrávalo X-men: První třída až do doby X-men: Budoucí minulost. Doporučujeme vám stránku navštívit - jednak je zábavná díky svým fotomontážím a navíc vám umožní pochopit universum X-menů, které se začíná rozrůstat a propojovat. Součástí 25 moments jsou totiž i události z natočených filmů, takže všechno do sebe krásně zapadá. Video níže je upoutávkou na stránky 25 moments.



SOUVISEJÍCÍ: X-Men: Budoucí minulost - Velká představovačka postav z chystané epické komiksové podívané

Objevily se také nové fotky k X-men: Budoucí minulost. Na nich potěší hlavně Quicksilver v akci.






SOUVISEJÍCÍ: Trailer: X-Men: Budoucí minulost - Je tohle komiksový film roku?



A konečně poslední zpráva: Bryan Singer potvrdil, že v X-men: Apocalypse /2016/ se vrátí Nightcrawler a Gambit.  Těšíte se?

2 komentářů:

  1. Sice mám ostatní komiksy radši než x-meny, ale tenhle díl vypadá na super podívanou a na apocalypse se určitě těšim, gambit je jedna z mých nejoblíbenějších postav, i ta pidirolička ve wolverinovi byla jedna z nejlepších částí filmu.

    OdpovědětVymazat
  2. Super, už aby bylo 2016 :D Nigtcrawler a Gambit bezkonkurenčně nejlepší postavy který si zaslouží víc prostoru tak doufejme že jim ho Singer v Apocalypse dá.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.