neděle 6. dubna 2014

Ceny TýTý 2013: Dagmar Havlová porazila Karla Gotta

Nejpopulárnější televizní osobností roku 2013 se včera stala podle divácké ankety TýTý Dagmar Havlová. K výsledku jí pomohla její role v seriálu Sanitka 2. Dagmar Havlová tak porazila Karla Gotta. Cenu si neodnesla ani Lucie Bílá v kategorii Zpěvačka. Zabodovaly tak především tváře České televize. Objevem roku se stal operní zpěvák Miroslav Sýkora, který vyhrál čtvrtou řadu Česko Slovensko má talent. Celý večer si ze záznamu můžete pustit zde.


Absolutní vítěz: Dagmar Havlová
Pořad roku: Všechnopárty (ČT)
Seriál roku: Vyprávěj (ČT)
Herečka: Dagmar Havlová
Herec: Ivan Trojan
Zpěvačka: Lucie Vondráčková
Zpěvák: Karel Gott
Osobnost zpravodajství: Karel Voříšek (Prima)
Osobnost publicistiky: Josef Klíma (Prima)
Osobnost zábavy: Karel Šíp (ČT)
Sportovní moderátor: Vojtěch Bernatský (ČT)
Objev roku: Miroslav Sýkora
Laureátka televizní Dvorany slávy: Jana Štěpánková

4 komentářů:

  1. Opravdu si pod pojmem moderování nepředstavuji to, že někdo bude celý přenos koukat do papíru a jen číst co je na něm napsáno. Takhle by to zvládl opravdu každý, snad příští rok bude moderovat někdo jinej

    OdpovědětVymazat
  2. Karel Šíp je skutečně tragický moderátor, už by měl jít dávno do důchodu. Jeho show je přehlídka vrcholu trapnosti, která z nepochopitelného důvodu vyhrála cenu. Partičkáři letos zaspali, škoda. Jinak letos bodovala Prima a ČT, Nova nic. Jinak jsem rád že zabodoval i Talent, ale přeci jen, je to skutečně Objev roku tv obrazovky? Je to špatný vítěz poslední řady, navíc Slovák. S touhle nominací to Prima nějak přepískla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele, nejsem žádný důchodce (kdoví, jestli důchod ještě bude existovat:D), ale Šíp patří ke špičce (teď myslím zejména jeho pořad, TýTý už mohli dát zase někomu jimému, podle mě se mu to nejlíp povedlo, když to moderoval poprvé...asi jako Dušek a jeho Český lev).

      Kraus už mi připadá, že se tak nějak vyčerpal, záleží hodně na hostech, ale i tak už to nemá takovou šťávu, jako kdysi. Z té starší generace jsou podle mě nejlepší Eben, Šíp, z té mladší Mareš, přičemž každý se hodí na jiný typ pořadu. Na Gorille často opěvovaný Bouček mi naopak nesedí vůbec. Šípova show nevyhrála z nepochopitelného důvodu, je prostě dobrá. Že tady nikdo nedělá lepší, je už zase jiná věc. Jinak Partičku mám taky rád.

      Vymazat
  3. Mě teda moderování Karla Šípa nevadilo, naopak mi to přišlo vtipné a vůbec mi nevadilo, že četl z papíru... Spíš mi vadí moderování typu Partyšová, Slávik, jednou jsem snad někde viděla Genzera se Suchánkem a jejich humor vůbec není můj šálek čaje...
    Spíš mě překvapuje, že dostala hlavní cenu Havlová, za co proboha? To je nějaké pochlebovaní nebo podlejzání? Hlasoval ste někdo pro ní?

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.